Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Nişantaşı
Nişantaşı Ocakbaşı

Nişantaşı Ocakbaşı

Kebap, Türk

Ana menü fiyatı ortalama29

Nişantaşı, İstanbul şehrindeki Nişantaşı Ocakbaşı restoranının fotoğrafı
Nişantaşı Ocakbaşı için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Nişantaşı Ocakbaşı hakkında

Kartla ödeme
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 12:00
Friday
12:00 - 00:00
Saturday
12:00 - 00:00
Sunday
12:00 - 00:00
Monday
12:00 - 00:00
Tuesday
12:00 - 00:00
Wednesday
12:00 - 00:00
Thursday
12:00 - 00:00

Nişantaşı Ocakbaşı hakkında daha fazla

Klasikleşen bir hizmet, dostlarla paylaşılan kahkahalar, tadı damakta kalan lezzet… Etin sofralarınızdaki dansına tanıklık etmek için tek adresiniz Nişantaşı Ocakbaşı…

Sıklıkla sorulan sorular

Nişantaşı Ocakbaşı adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Nişantaşı Ocakbaşı adlı restoranın park yeri yoktur.

Nişantaşı Ocakbaşı restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Nişantaşı Ocakbaşı restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İstanbul yaşamının klasikleşmiş merkezlerinden Nişantaşı’nda; ışıltılı dükkanların ve hoş sokakların arasında nefis bir koku keser yolunuzu… Onun peşine takılıverir; sizi o özel yere götürmesine izin verirsiniz. İşte karşınızda Nişantaşı Ocakbaşı! Usta ellerden çıkma harika lezzetleri sizi anında sarıp sarmalayacak bir atmosferle birleştiren Nişantaşı Ocakbaşı; misafirlerini değişmeyen dikkati ve özeniyle ağırlamaya devam ediyor. Beyti sarma, cevizli kebap, soğan kebabı, abugannuş, cartlak kebabı gibi et çeşitleri; kuru cacık, zeytinyağlı kuru patlıcan dolma, yaprak sarma mezeler Nişantaşı Ocakbaşı’nda özel olarak tavsiye edilen tatlardan sadece birkaçı… Pide ve lahmacun çeşitlerinin yanı sıra tatlılarının da dikkat çektiğini hatırlatalım. Eğer sizler de Nişantaşı Ocakbaşı’nda kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu yaptırmak.