Nostra Casa Istanbul

Sultanahmetİtalya$$$$
Benzersiz
6.0/6
2 değerlendirme
Ücretsiz ve hızlı rezervasyonSaniyeler içinde bir masa ayırtın
Mutlu müşteriler100 milyonun üzerinde doymuş ve mutlu konuk
Bu restoran artık Quandoo ile online rezerve edilemiyor
Önerilen restoranlar
Burası yerine rezerve edebileceğiniz 5 başka Restoran:

Brio İtaliano

Sarıyer
4.4/610
Brio İtaliano

Bomonti 65 Pizzeria

Şişli
6.0/61
Bomonti 65 Pizzeria

Nostra Casa Istanbul hakkında

Turgay Üner, Sultanahmet'te 1954 yılında doğduğu evinden çıkıp dünyayı görmeye gittiğinde zihninde annesinden öğrendiği Türk yemeklerinin tariflerini de götürmüştü. Almanya, İtalya ve Tayland'dan ise bambaşka yemeklerle birlikte döndü ve doğduğu evi "Home Style Restaurant" konseptiyle restorana çevirdi. Bugün sizleri doğup büyüdüğü "Nostra Casa"'ya, çok özel bir yemeğe davet ediyor.

Açılış Saatleri

Şimdi açık - Kapanış saati 23:30
Monday
14:00 - 23:30
Tuesday
14:00 - 23:30
Wednesday
14:00 - 23:30
Thursday
14:00 - 23:30
Friday
14:00 - 23:30
Saturday
14:00 - 23:30
Sunday
14:00 - 23:30

Adres

Nostra Casa Istanbul
Küçükayasofya Cd. Mustafa Paşa Sk. No:No:42/3
34122 Sultanahmet/İstanbul

Nostra Casa Istanbul hakkında 2 değerlendirme

Benzersiz
6.0/6
2 değerlendirme
Fiyat / performans:Mükemmel
Gürültü:Sessiz
Ortam:Mükemmel
Lezzet:Mükemmel ötesi
Servis:Mükemmel
Servis hızı:Mükemmel hız
"Mükemmel"
6/6
Gokhan D.2 yıl önce · 6 değerlendirme

Mukemmel italyan mezeleri yedi restaurant sahibi 21 yil italya'da yasamis gormus cok da tatli birisi asli bomba biz yemegimizi yemekteyken Russel Crow geldi ve bizimle yemek yedi...:)

"Mükemmel"
6/6
Gokhan D.2 yıl önce · 6 değerlendirme

Mutfak gercekten mukemmel roast beef'i mutlaka denemenizi oneririm daha once gittigimde russel crow'da ordaydi bu sefer yoktu ama olsun:-)

Nostra Casa Istanbul, İstanbul hakkında daha fazla bilgi

İtalyanca "bizim evimiz" anlamına gelen Nostra Casa, dört katında ayrı ayrı bulundurduğu anıları, yaşanmışlıkları, acı ve tatlı günleriyle bir tarihin sımsıcak yapraklarını sunuyor konuklarına. Annesinden öğrendiği tariflere üniversite eğitimini almak için gittiği Berlin'de başvuran Turgay Üner, doğup büyüdüğü evden çıkarken bir gün bambaşka bir amaçla döneceğini bilmiyordu. Yirmi yıl kaldığı İtalya'da iyice tutulduğu yemek sevdası, amatörce giriştiği bu işte gittikçe ustalaşmasını sağlarken; egzotik Tayland'daki günleri deniz ürünleri ve balık aşçılığı alanında da ona bambaşka pencereler açıyordu. İtalya'dayken çok etkilendiği "Home Style Restaurant" akımına uygun bir yer açma fikri aklına geldiğinde aklına gelen en iyi fikir "kendi evini" restaurant haline getirmekti.