Menü – Beşiktaş Olta Balık
Menüden seçtiklerimiz
Başlangıçlar
Enginar
Kavun
Peynir
Salata
Roka Slatası
Çoban Salata
Köy Salatası
Ana Yemekler
Tekir
Barbun
Kağıt Levrek
Yiyebildiğin Kadar Ye
Balık Köftesi
Tereyağlı Karides
Kalamar Tava
Tatlılar
İrmik Tatlısı
Ayva Tatlısı
Kayısı Tatlısı
Mükemmel yemeği bulduysan ve restoran seçme görevi sendeyse
Hepsi gitmeden önce bir masa ayırtın
Yemek yiyin. Puanları kapın.
Çevrimiçi rezervasyon yaparak Quandoo Sadakât Puanları ile nakit iadesi kazan! Kazanılan her 1.000 puan ₺25 değerindedir.
1.000 puanın zaten var mı? Şimdi bozdurun.
1.000 puanın zaten var mı? Şimdi bozdurun.
Beşiktaş Olta Balık hakkında daha fazla
Beşiktaş’ın en sevilen balık lokantalarından, deniz ürünleri ve atmosferiyle sıkıcı bir zaman dilimini anında mutluluğa dönüştürebilen özel yerlerden biri… Olta Balık, tecrübesini, lezzetini ve fasıl keyfini misafirleriyle paylaşmayı sürdürüyor.
Sıklıkla sorulan sorular
Beşiktaş Olta Balık restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?
Beşiktaş Olta Balık adlı restoranın park yeri var mı?
Beşiktaş Olta Balık restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?
Beşiktaş’ta balık lokantası dendiğinde ilk akla gelen mekanlardan biri olan Olta Balık, Beşiktaş’ın en güzel balık lokantaları arasında zirvede olan farklı bir mekan. Güler yüzlü ve işinde uzman personel ekibi ile Beşiktaş’ın tüm güzelliğini ortaya çıkartan atmosferde müşterilerini ağırlamaya devam ediyor. Özenle hazırlanan lezzetlerin yer aldığı menüsünde birbirinden leziz deniz ürünleri, kalamar, midye, uskumru, mezeler, ahtapot, istiridye gibi tatlar özellikle tercih ediliyor. Dostlarınızla bu özel tatların tadını çıkarırken canlı müzik performansları ve fasıl size eşlik ediyor olacak. Yüzde yüz müşteri memnuniyeti prensibini benimseyen, temizlik ve hijyen hakkındaki titizliği ile de ön planda bulunan mekan fiyat ve kalite ilişkisi açısından da fark yaratmayı sürdürüyor. Eğer sizler de Olta Balık’ta kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu yaptırmak.
