Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Sarıyer
Onda Marina Restaurant

Onda Marina Restaurant

Türk

Sarıyer, İstanbul şehrindeki Onda Marina Restaurant restoranının fotoğrafı
Onda Marina Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Onda Marina Restaurant hakkında

Şimdi açık
-
Kapanış saati 04:00
Friday
09:00 - 04:00
Saturday
09:00 - 04:00
Sunday
09:00 - 04:00
Monday
09:00 - 04:00
Tuesday
09:00 - 04:00
Wednesday
09:00 - 04:00
Thursday
09:00 - 04:00

Onda Marina Restaurant hakkında daha fazla

Sarıyer Kısırkaya Plajı'nda denize sıfır bir konumda karşınıza çıkan Onda Marina Restaurant, doğayla iç içe bir ortamda doğal lezzetleri deneyimleme fırsatı veriyor. Organik köy ürünlerinden hazırlanan sabah kahvaltısı, hemen yanı başında bulunan küçük tekneler aracılığıyla tutulan taptaze balıkları ve enfes deniz ürünleriyle huzur, mutluluk ve lezzet bu mekanda bir araya geliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Onda Marina Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Onda Marina Restaurant adlı restoranın park yeri yoktur.

Onda Marina Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Hayır, Onda Marina Restaurant restoranında kart ile ödeme kabul edilmiyor.

Onda Marina Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Sarıyer Kısırkaya Plajı’nın yanında bulunan Onda Marina Restaurant, şehrin gürültüsü ve stresinden uzak, doğayla iç içe bir ortamda taptaze organik ürünleriyle karşınıza çıkıyor. Yaz - kış, dört mevsim açık olan mekanda, gün batımını izlemek ayrı bir zevk. Köy kültürünü kaybetmemiş, betona boğulmamış, muhteşem doğası İle huzuru yakalayabileceğiniz Onda Marina'da serpme köy kahvaltısı organik köy ürünlerinden organik köy ürünlerinden hazırlanırken balık menüsü, hemen yanı başında küçük tekneler aracılığıyla yakalanan balıklar aracılığıyla oluşturuluyor. Denize sıfır konumda olan mekanda düğün, nişan, toplantı gibi özel organizasyonlar için de kapalı ve açık alanlar mevcut. Eğer sizler de Onda Marina Restaurant'ta kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.