Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Beykoz
Özgür Şef'in Deli Kasap Kavacık

Özgür Şef'in Deli Kasap Kavacık

Biftek

Ana menü fiyatı ortalama32

Beykoz, Istanbul şehrindeki Özgür Şef'in Deli Kasap Kavacık restoranının fotoğrafı
Özgür Şef'in Deli Kasap Kavacık için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Özgür Şef'in Deli Kasap Kavacık hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 23:00
Friday
09:00 - 23:00
Saturday
09:00 - 23:00
Sunday
09:00 - 23:00
Monday
09:00 - 23:00
Tuesday
09:00 - 23:00
Wednesday
09:00 - 23:00
Thursday
09:00 - 23:00

Özgür Şef'in Deli Kasap Kavacık hakkında daha fazla

Önce televizyonlarda gönülleri fethetti, ardından Deli Kasap'da damaklarınızı! Özgür Şef'in Deli Kasap; nefis burgerleri ve et çeşitleriyle lezzet peşindeki misafirlerinin karşısına bu defa Kavacık'ta çıkıyor. Özgür Şef'in özel tarif ve yöntemleriyle hazırlanan nefis tatlar, tadı damağınızda kalacak bir deneyimi yaşamanızı garanti ediyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Özgür Şef'in Deli Kasap Kavacık adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Özgür Şef'in Deli Kasap Kavacık adlı restoranın park yeri yoktur.

Özgür Şef'in Deli Kasap Kavacık restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı, Amex ile ödeme yapabilirsiniz.

Özgür Şef'in Deli Kasap Kavacık restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Ekranların Özgür Şef 'i yıllarca kameralardan yemek kokularını gönderdi durdu. Baktı ki bu iş böyle olmuyor, sonunda kendi adını taşıyan restaurantlarını açmaya başladı. Özgür Şef, mutfağına yabancı hiçbir şeyin girmesine müsaade etmiyor, etinden sosuna her şey kendi imalatı. Kendi geliştirdiği pişirme teknikleriyle hazırlanan etler hem hak ettiği gibi pişiyor hem tadından hiç bir şey kaybetmiyor. Özgür Şef şirketler grubunun önemli markalarından Deli Kasap da burgerlerden nefis et çeşitlerine kadar bu karakteristiği taşımanın gururunu yaşıyor. Özgür Şef'in Deli Kasap'ta her zaman hijyene ve hilesiz üretime dikkat ediliyor. Verilen hizmetin çevre sağlığına ve yaşam alanına olumsuz etki etmemesi için özenle çalışılıyor. Deli Kasap köfteden T-Bone'a, kadayıf ve lokumdan Deli sucuğa kadar nefis et çeşitlerini deneyimleyebileceğiniz Özgür Şef'in Deli Kasap'ında tüm bu prensiplerin toplandığı özel bir yemek deneyimine kavuşacaksınız. Eğer sizler de Özgür Şef'in Deli Kasap'ında kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.