Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Ümraniye
Özgür Şef'in Deli Kasap Ümraniye

Özgür Şef'in Deli Kasap Ümraniye

Biftek

Ana menü fiyatı ortalama29

Ümraniye, İstanbul şehrindeki Özgür Şef'in Deli Kasap Ümraniye restoranının fotoğrafı
Özgür Şef'in Deli Kasap Ümraniye için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Özgür Şef'in Deli Kasap Ümraniye hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 12:00
Friday
12:00 - 22:30
Saturday
12:00 - 22:30
Sunday
12:00 - 22:30
Monday
12:00 - 22:30
Tuesday
12:00 - 22:30
Wednesday
12:00 - 22:30
Thursday
12:00 - 22:30

Özgür Şef'in Deli Kasap Ümraniye hakkında daha fazla

Özgür Şef'in Deli Kasap; nefis burgerleri ve et çeşitleriyle lezzet peşindeki misafirlerinin karşısına bu defa televizyonda değil Ümraniye’de çıkıyor! Özel tarifler ve yöntemlerle hazırlanan lezzetleri hoş bir konseptte deneyimleyebileceğiniz Özgür Şef’in Deli Kasap’ta tadı damağınızda kalacak bir deneyime davetlisiniz!

Sıklıkla sorulan sorular

Özgür Şef'in Deli Kasap Ümraniye adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Özgür Şef'in Deli Kasap Ümraniye adlı restoranın park yeri yoktur.

Özgür Şef'in Deli Kasap Ümraniye restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Özgür Şef'in Deli Kasap Ümraniye restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Özgür Şef'in Deli Kasap Ümraniye restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Ekranların Özgür Şef 'i yıllarca kameralardan yemek kokularını gönderdi durdu. Baktı ki bu iş böyle olmuyor, sonunda kendi adını taşıyan restaurantlarını açmaya başladı. Özgür Şef, mutfağına yabancı hiçbir şeyin girmesine müsaade etmiyor, etinden sosuna her şey kendi imalatı. Kendi geliştirdiği pişirme teknikleriyle hazırlanan etler hem hak ettiği gibi pişiyor hem tadından hiç bir şey kaybetmiyor. Özgür Şef şirketler grubunun önemli markalarından Deli Kasap da burgerlerden nefis et çeşitlerine kadar bu karakteristiği taşımanın gururunu yaşıyor. Özgür Şef'in Deli Kasap'ta her zaman hijyene ve hilesiz üretime dikkat ediliyor. Verilen hizmetin çevre sağlığına ve yaşam alanına olumsuz etki etmemesi için özenle çalışılıyor. Deli Kasap köfteden T-Bone'a, kadayıf ve lokumdan Deli sucuğa kadar nefis et çeşitlerini deneyimleyebileceğiniz Özgür Şef'in Deli Kasap'ında tüm bu prensiplerin toplandığı özel bir yemek deneyimine kavuşacaksınız. Eğer sizler de Özgür Şef'in Deli Kasap'ında kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.