Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Kuruçesme
Park Fora

Park Fora

=
2.0/6

1 değerlendirme

Kuruçesme, İstanbul şehrindeki Park Fora restoranının fotoğrafı
Park Fora için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Park Fora hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 12:00
Friday
12:00 - 00:00
Saturday
12:00 - 00:00
Sunday
12:00 - 00:00
Monday
12:00 - 00:00
Tuesday
12:00 - 00:00
Wednesday
12:00 - 00:00
Thursday
12:00 - 00:00

Park Fora hakkında daha fazla

Park Fora, denize ve balığa dair tüm lezzetleri tam da olması gereken yerde , konuklarıyla boğazda paylaşıyor. Yeşilin tonlarından denizin mavisine uzanan lezzet yolculuğu 40 yıllık deneyimle boğaz ve balık kelimelerini lezzete dönüştürmeye devam ediyor. Panoramik boğaz manzarası eşliğinde balığın her halini tadarken kimi zaman bizden kimi zaman dünya mutfaklarından farklı lezzetleri yaşayacaksınız. Anadolu’ nun, Avrupa’nın ve Orta Amerika’ nın dünyaca ünlü şaraplarından oluşan Park Fora Kav’ı ise Türkiye’ nin en zengin kavlarından biri olarak bu lezzet yolculuğuna farklı anlamlar yükleyecek.

Sıklıkla sorulan sorular

Park Fora restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Evet, Park Fora restoranında açık havada oturma alanı var.

Park Fora adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Park Fora adlı restoranın park yeri yoktur.

Park Fora restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Klasik lezzetlerden dünya mutfaklarına uzanan zengin mönüsü ile konuklarını denizin maviliğinde bir lezzet yolculuğuna çıkartıyor. “Paella”sı ile konuklarını Valensiya kıyılarına götürürken, denizci yemeği olarak anılan “MouleMariniere” ile Fransız denizcilerle seyahate çıkacaksınız. Düğmeli ahtapotun şarapla kavrulmuş halini tattığınızda Yunan adalarına giderken sütte balık sofraya geldiğinde İzmir’de kordonun tatlı meltemini yaşayacaksınız. Kalamarda ise yolculuğunuz kuzey Ege’ye Cunda’ya , Babakale’ ye doğru devam edecek. Mevsimine göre sofranıza gelen palamutta, lüferde ve kalkanda ise boğazın yanı başında olduğunuzu tekrar hatırlayacaksınız. Boğazın İstanbul’a hediyesi lakerda ve tarama bin yıllık değişmeyen gerçek lezzetleriyle Park Fora’da sunuluyor. Son olarak canlı kral yengeç akvaryumlarıyla bir ilke imza atan Park Fora,bunun yanı sıra canlı ıstakoz akvaryumları ve Fransa’dan ithal canlı fines d’claire istridyeleri ile de farkını ortaya koyuyor.Yerli kabuklularda da zengin bir yelpazeye sahip Park Fora her balığı tam sezonunda ve en özel haliyle sunuyor.Birçok lezzet düşkününe göreİstanbul’un en başarılı paellasını yapan restoranın,Sütte Balık,Beğendi Yatağında Karides ve Kalkan Tandır gibi spesiyalleri de kesinlikle denenmeyi hak ediyor.Eşsiz lezzetlerini,zengin şarap kavıyla tamamlayan Park Fora,dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerine unutulmaz bir Boğaz deneyimi vaat ediyor.