Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Balat
Pavita

Pavita

Kek ve kahve

Ana menü fiyatı ortalama13

Balat, İstanbul şehrindeki Pavita restoranının fotoğrafı
Pavita için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Pavita hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Şimdi açık
-
Kapanış saati 01:00
Friday
10:00 - 01:00
Saturday
10:00 - 01:00
Sunday
10:00 - 01:00
Monday
10:00 - 01:00
Tuesday
10:00 - 01:00
Wednesday
10:00 - 01:00
Thursday
10:00 - 01:00

Pavita hakkında daha fazla

Balat, İstanbul’un kendi dokusu ve havasını muhafaza etmeyi başaran en özel yerlerinden biri… Kendinizi başka bir dünyada bulabileceğiniz bu özel sokaklarda sizleri taptaze lezzetlerle buluşturan yerlerden biri de Cafe Pavita… Şık ve renkli dekorasyonu kadar sabah kahvaltısından lezzetli atıştırmalıklara kadar özenle hazırlanan tatlarla masalarınızı donatan Cafe Pavita sizlerin karşısında.

Sıklıkla sorulan sorular

Pavita adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Pavita adlı restoranın park yeri yoktur.

Pavita restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Pavita restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İstanbul’un köklerine ve şehrin kendi özelliğine dair sokaklarla Cafe Pavita tanışmak isteyenlerin nihai adreslerinden Balat ve Fener, hem sokakları hem de içerisinde bulundurduğu özel binalarıyla konuklarını ağırlamayı sürdürüyor. Bu binaların içerisine, semtin ruhunu hissedebileceğiniz özel dekorasyonlarıyla lezzet dolu mekanlar da açılmaya başlandı. Bu mekanlardan biri kuşkusuz Cafe Pavita… Günün her saatine uygun farklı lezzet çözümleriyle karşınıza çıkan Cafe Pavita, sabah kahvaltısından günün ilerleyen saatlerine dek tadabileceğiniz lezzetlerine kadar damaklarınızı renklendirecek hemen her lezzeti özenle hazırlıyor. Eğer sizler de Cafe Pavita’da kendinie ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.