Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Koşuyolu
Payam Koşuyolu

Payam Koşuyolu

Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama13

Koşuyolu, Istanbul şehrindeki Payam Koşuyolu restoranının fotoğrafı
Payam Koşuyolu için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Payam Koşuyolu hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 22:00
Friday
08:00 - 22:00
Saturday
08:00 - 22:00
Sunday
08:00 - 22:00
Monday
08:00 - 22:00
Tuesday
08:00 - 22:00
Wednesday
08:00 - 22:00
Thursday
08:00 - 22:00

Payam Koşuyolu hakkında daha fazla

Koşuyolu Payam Cafe, şık ve huzurlu ortamıyla size keyif dolu bir ortam sunarken lezzetin ve mutluluğa ulaşabileceğiniz özel bir zaman dilimi sunmanın keyfini yaşıyor. El yapımı ürünlerin masalarınıza sunulduğu mekandan cheesecake’ten tiramisulara kadar özenle hazırlanan tatlı çeşitleri ve enfes pastalarla kurabiyeler büyük ilgi görüyor. Özel kahvaltısı da güne zinde ve keyifli başlamanız için size gereken nedeni hediye ediyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Payam Koşuyolu restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Payam Koşuyolu adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Payam Koşuyolu adlı restoran, Türk yemekleri sunar ve ayrıca Orta Doğu da sunar

Payam Koşuyolu restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Koşuyolu’nun huzur dolu ortamını daha da güzelleştiren, gerçek bir huzur ve mutluluk mekanıyla karşı karşıya kalmanız için: Payam Cafe karşınızda! Tamamı el yapımı ve katkısız doğal ürünlerle hazırlanan cheesecakeler, tiramisular, pastalar, kurabiyeler ve güne sımsıcak bir başlangıç için favoriniz olacak kahvaltı tabağı Payam mutfağının farkını ortaya koyuyor. Karma ve özel bir bölümden oluşan cafe, özel davet ve organizasyonlarınız içinde hizmet veriyor. Cafe özel davetleriniz, baby shower partileriniz, doğum günü ve kına gecesi gibi etkinlikleriniz için kusursuz bir alternatif sunarken kadın kadına organizasyonların da öncelikli tercihi haline gelmiş vaziyette. Eğer sizler de Payam Cafe’de kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.