Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Kanlıca
Paysage Restaurant

Paysage Restaurant

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama125

Kanlıca, İstanbul şehrindeki Paysage Restaurant restoranının fotoğrafı
Paysage Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Paysage Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 21:00
Friday
21:00 - 00:00
Saturday
21:00 - 00:00
Sunday
21:00 - 00:00
Monday
21:00 - 00:00
Tuesday
21:00 - 00:00
Wednesday
21:00 - 00:00
Thursday
21:00 - 00:00

Paysage Restaurant hakkında daha fazla

Şiirsel bir manzaraya, lezzet dolu masalara ve kaliteyle konforun birleştiği bir ortama sahip Paysage Restaurant, İstanbul’un en önde gelen lezzet mekanlarından biri olmayı sürdürüyor. Türk ve Fransız tatları başta olmak üzere dünya mutfaklarından pek çok lezzeti bulacağınız, kahvaltı ve brunchları ile de fark yaratan Paysage’ın dillere destan masalarına sizler de davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Paysage Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Paysage Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Paysage Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Paysage Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Denizin mavisi ile yeşilin birleştiği noktada, güneşin doğuşunun ve batışının en güzel seyir noktasından sizlere merhaba diyen Boğaziçi Paysage Restaurant’ta manzaraya ve lezzete doyamayacaksınız. Hıdiv Kasrı ve Kanlıca'nın buluştuğu noktada muhteşem Boğaz ve doğa manzarasıyla Paysage Restaurant’ta lezzet dolu masaların keyfini yaşayacaksınız. Nefis lezzetlere eşlik eden yerli ve yabancı canlı müzik programı ile eğlencenin tadını Boğaz’da olmanın ayrıcalığı ile çıkarabilirsiniz. Türk, dünya ve Fransız mutfağından seçme yemeklerle konuklarına geniş yelpazede bir menü sunan Boğaziçi Paysage Restaurant’ta düğün, davet, iş toplantıları ve tüm özel organizasyonlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. 220 kişilik kapalı mekan ve 250 kişilik teras kapasitesi ile karşınıza çıkan Paysage’da sizler de kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.