Pideban Etiler

EtilerTürk
Ücretsiz ve hızlı rezervasyonSaniyeler içinde bir masa ayırtın
Mutlu müşteriler100 milyonun üzerinde doymuş ve mutlu konuk
Bu restoran artık Quandoo ile online rezerve edilemiyor
Önerilen restoranlar
Burası yerine rezerve edebileceğiniz 5 başka Restoran:

Develi Kalamış

Kalamış
4.6/658
Develi Kalamış

Develi Ataşehir

Ataşehir
4.1/647
Develi Ataşehir

Pideban Etiler hakkında

Giresun Görele kökenli Kaptanoğlu ailesi, 1977 yılında Sarıyer’de Pideban’ı kurduğunda aslında bir lezzet efsanesinin de temellerini atmıştı. Başta özel kara fırında pişen pideleri olmak üzere enfes Karadeniz lezzetlerini sofralarınıza sunan Pideban, Etiler şubesiyle de kalitesini ve lezzetini ortaya koymaya devam ediyor.

Açılış Saatleri

Bugün kapalı
Wednesday
10:00 - 22:30
Thursday
10:00 - 22:30
Friday
09:30 - 23:00
Saturday
09:30 - 23:00
Sunday
10:00 - 22:30
Monday
10:00 - 22:30
Tuesday
10:00 - 22:30

Adres

Pideban Etiler
Nisbetiye Caddesi, Şehit Ahmet Acarkan Sokak, No:No:1b
34335 Etiler/İstanbul

Menüden Seçtiklerimiz

537C3FF2-68F9-4799-8831-F2987736E0CC

Kahvaltı

Söğüş Tabağı

10,00 ₺

Peynir Tabağı

16,00 ₺

Kahvaltı Tabağı

21,00 ₺

Pideban Etiler, İstanbul hakkında daha fazla bilgi

Pideban,1977 yılında Giresun’un Görele ilçesi kökenli Kaptanoğlu ailesi tarafından Sarıyer Çayırbaşı’nda kuruldu. Halen Pideban tescilli markasıyla İstanbul’da; Pideban Çayırbaşı, Pideban Sarıyer, Pideban Maden, Pideban Koç Üniversitesi Kampüs ve Aralık 2013 tarihinde açılan Pideban Etiler şubeleriyle hizmet veriyor. Türk mutfağının yerel tatlarının yitirilmemesi için verilen emek ve çabayı, dünya lezzetleri içerisinde çok önemli bir yere sahip olan Türk mutfağının korunması ve hak ettiği konuma gelmesi için sarf ettikleri bir vatandaşlık görevi olarak görüyorlar. Malzemelerin % 70’ini, pidenin ve menüde bulunan lezzetlerin çoğunun anavatanı olan Karadeniz bölgesinden temin eden mekan, Türk Gıda tüzüğünün öngördüğü ve şart koştuğu işlemlere tabi tutarak, hijyenik koşullarda pişiriyor. Lezzetlerin içerisinde hiçbir koruyucu ve katkı sağlayıcı madde olmaması önemli bir etken... Karadeniz mutfağı Türkiye’nin en köklü mutfaklarından birisi olup sebze ve balık yönünden zengin, sağlıklı besin değerine sahip… Görele pidesinin kara fırın sisteminde pişirildiğini, sadece kızılağaç, gürgen veya meşe ağacı odunu kullanıldığını da hatırlatalım.

Pideban Etiler hakkında 0 değerlendirme