Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Etiler
Pideban Etiler
Pideban Etiler Menü

Pideban Etiler

Türk

Ana menü fiyatı ortalama18

Etiler, İstanbul şehrindeki Pideban Etiler restoranının fotoğrafı
Pideban Etiler için Quandoo üzerinden rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geçin.

Menü – Pideban Etiler

Menüden seçtiklerimiz

537C3FF2-68F9-4799-8831-F2987736E0CC

Kahvaltı

Söğüş Tabağı

10,00
Peynir Tabağı

16,00
Kahvaltı Tabağı

21,00
D38A5114-3EAE-4783-B46D-7329A62BE7A2

Çorbalar

Günün Çorbası

7,00
CFF90582-F455-4B0D-A7E6-E6FFF25E54A4

Salata

Mevsim Salata

9,00
Roka Salata

9,00
Çoban Salata

9,00
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Döner

17,00
Karışık Yöresel Tabağı

17,00
Trabzon Peynirli Pide

15,00
Karışık Pide

21,00
23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Tatlılar

Mozaik Pasta

10,00
Sufle

10,00
Hamsiköy Sütlacı

8,00

Pideban Etiler hakkında daha fazla

Giresun Görele kökenli Kaptanoğlu ailesi, 1977 yılında Sarıyer’de Pideban’ı kurduğunda aslında bir lezzet efsanesinin de temellerini atmıştı. Başta özel kara fırında pişen pideleri olmak üzere enfes Karadeniz lezzetlerini sofralarınıza sunan Pideban, Etiler şubesiyle de kalitesini ve lezzetini ortaya koymaya devam ediyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Pideban Etiler restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Pideban Etiler restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Pideban Etiler adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Pideban Etiler adlı restoran, Türk yemekleri sunar

Pideban Etiler restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Pideban,1977 yılında Giresun’un Görele ilçesi kökenli Kaptanoğlu ailesi tarafından Sarıyer Çayırbaşı’nda kuruldu. Halen Pideban tescilli markasıyla İstanbul’da; Pideban Çayırbaşı, Pideban Sarıyer, Pideban Maden, Pideban Koç Üniversitesi Kampüs ve Aralık 2013 tarihinde açılan Pideban Etiler şubeleriyle hizmet veriyor. Türk mutfağının yerel tatlarının yitirilmemesi için verilen emek ve çabayı, dünya lezzetleri içerisinde çok önemli bir yere sahip olan Türk mutfağının korunması ve hak ettiği konuma gelmesi için sarf ettikleri bir vatandaşlık görevi olarak görüyorlar. Malzemelerin % 70’ini, pidenin ve menüde bulunan lezzetlerin çoğunun anavatanı olan Karadeniz bölgesinden temin eden mekan, Türk Gıda tüzüğünün öngördüğü ve şart koştuğu işlemlere tabi tutarak, hijyenik koşullarda pişiriyor. Lezzetlerin içerisinde hiçbir koruyucu ve katkı sağlayıcı madde olmaması önemli bir etken... Karadeniz mutfağı Türkiye’nin en köklü mutfaklarından birisi olup sebze ve balık yönünden zengin, sağlıklı besin değerine sahip… Görele pidesinin kara fırın sisteminde pişirildiğini, sadece kızılağaç, gürgen veya meşe ağacı odunu kullanıldığını da hatırlatalım.

Dışarıda yemek yedikçe para iadesi kazan

Bir Quandoo hesabı oluşturarak 7,50₺ para iadesi kazan.

Bir masa ayırtarak 3,75₺ para iadesi kazan.

Bir yorum bırakarak 1,25₺ para iadesi kazan.