Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beşiktaş
Public Chinese Sushi

Public Chinese Sushi

Çin

Ana menü fiyatı ortalama21

Beşiktaş, İstanbul şehrindeki Public Chinese Sushi restoranının fotoğrafı
Public Chinese Sushi için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Public Chinese Sushi hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 11:30
Wednesday
11:30 - 23:00
Thursday
11:30 - 23:00
Friday
11:30 - 23:00
Saturday
11:30 - 23:00
Sunday
11:30 - 23:00
Monday
11:30 - 23:00
Tuesday
11:30 - 23:00

Public Chinese Sushi hakkında daha fazla

Mehmet Güngör ve Sezen Erkan'ın ortaklığında, Uzakdoğu'nun nefis tatlarını sizlerle buluşturan farklı bir mekan... Çin spesiyalleri ve Japon sushilerini Uzakdoğu kökenli aşçı ekibinin uzmanlığıyla masalarınıza sunan Public Chinese Sushi, kısa sürede midesine düşkün konuklarının gözdesi olmayı başardı.

Sıklıkla sorulan sorular

Public Chinese Sushi adlı restoran Çin yemekleri sunuyor mu?

Evet, Public Chinese Sushi adlı restoran, Çin yemekleri sunar

Public Chinese Sushi adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Public Chinese Sushi adlı restoranın park yeri yoktur.

Public Chinese Sushi restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

2015 Mart ayında Mehmet Güngör ve Sezer Erkan tarafından kurulan Public Chinese Sushi, özel menüsünde Japon ve Çin mutfağından seçenekler bulunduruyor. Taze gıda, konukseverlik ve üstün hizmetiyle yenilikçi bir konsept olan Public kapılarını Etiler'in kalbi olan Akatlar'da tüm lezzet düşkünleri için açtı. Akatlar Zeytinoğlu Caddesi'nde hizmet vermeye başlayan Public Chinese Sushi başarı için gerekli olan tarifleri dikkatle ve eksiksiz bir şekilde konuklarına sunuyor. Eğitimli, güler yüzlü personeli, Uzakdoğulu aşçı ekibi bu özenin göstergelerini bulabileceğiniz özel ayrıntıları sizler için uyguluyor. Yaz ve kış bahçeleri ile her mevsim farklı bir atmosferi yaşayabileceğiniz Public Chinese Sushi'nin menüsünde başta Çin spesiyalleri ve nefis Japon sushileri olmak üzere Uzakdoğu'nun tadı damağınızda kalacak lezzetlerini bulabilirsiniz.