Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Koşuyolu
Runway Club

Runway Club

Koşuyolu, İstanbul şehrindeki Runway Club restoranının fotoğrafı
Runway Club için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Runway Club hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 22:00
Tuesday
22:00 - 03:00
Wednesday
22:00 - 03:00
Thursday
22:00 - 03:00
Friday
22:00 - 03:00
Saturday
22:00 - 03:00
Sunday
22:00 - 03:00
Monday
22:00 - 03:00

Runway Club hakkında daha fazla

Koşuyolu’nda dj performansı, dans akşamları, karaoke eğlenceleri ve daha pek çok özel aktivitesiyle akşamları renklendiren; sunduğu özel tatlar ve geniş cafe bölümüyle de damaklarınıza hitap eden özel bir mekan: Runway Club Koşuyolu İster dostlarınızla, ister kendi başınıza güzel bir akşam geçirmeniz için için Runway Club Koşuyolu sizleri bekliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Runway Club restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Runway Club restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Runway Club restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Runway Club restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Ercüment Demirtaş imzası ile Koşuyolu yepyeni bir mekana kavuştu. Kısa zamanda semt ve çevresinin gözde mekanı olan Runway Club Koşuyolu'nda karaokeden dj performansına, danstan canlı müziğe, zengin menüsünden geniş içerikli cafe bölümüne kadar bir çok eğlenceli aktiviteyi içinde barındırıyor. Butik ve modern konsepti, sihirli ambiyansı, müşteri odaklı hizmeti, lezzetli menüsü ile müşterilerinin bir mekanda aradığı her şeyi sunuyor. Sadece hoş atmosferiyle değil lezzetli, eğlenceli, yeme ve içme imkanı da sunan Runway’de zengin içecek menüsü, özel kokteyller damaklarınızı şenlendirirken gastronomi alanında uzman ekip güler yüzlü personeliyle sizlere unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. Eğer sizler de Runway'de kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.