Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Şişli
Safiye Cafe & Brasserie

Safiye Cafe & Brasserie

Şişli, İstanbul şehrindeki Safiye Cafe & Brasserie restoranının fotoğrafı
Safiye Cafe & Brasserie için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Safiye Cafe & Brasserie hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Bugün açık
-
Açılış saati 07:00
Saturday
07:00 - 22:30
Sunday
07:00 - 22:30
Monday
08:00 - 22:30
Tuesday
08:00 - 22:30
Wednesday
08:00 - 22:30
Thursday
08:00 - 22:30
Friday
08:00 - 22:30

Safiye Cafe & Brasserie hakkında daha fazla

Şişli’nin hareketli hayatında rahat bir soluk alabileceğiniz Safiye Brasserie dekorasyonu, sağlıklı içecek seçenekleri ve lezzetli mutfağıyla öne çıkan; sabah kahvaltısından akşam yemeğine her saatte uğrayabileceğiniz özel bir mekan olarak karşınızda! Safiye Brasserie’de kendinizi şımartacağınız özel bir deneyime sizler de davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Safiye Cafe & Brasserie adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Safiye Cafe & Brasserie adlı restoranın park yeri yoktur.

Safiye Cafe & Brasserie restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Safiye Cafe & Brasserie restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Güne güzel bir kahvaltı ile başlamak, arkadaşlarla keyifli bir brunch yapmak, günün stresinden kaçıp bir fincan kahve içmek, öğle arasında sağlıklı bir yemek yemek, akşam yemeğinde şık bir restorana gitmek... Şişli’deki Safiye Brasserie tüm bu seçenekleri size hakkını vererek sunan bir yer. Kendinizi rahat hissedeceğiniz şık dekorasyonu ile beğeni toplayan mekan Büyükdere Caddesi üzerinde yer alıyor. Mekanda özellikle tatlı ve limonata çeşitlerinin müptelası olacaksınız. Küçük prens / prenseslerinizin doğum günü partilerini de kutlayabileceğiniz Safiye Brasserie’de vakit geçirmek için istediğiniz bahaneyi seçmek size kalmış. İsterseniz bahaneyi de boş verin hemen Quandoo üzerinden rezervasyonunuzu yapın, canınızın bugün neden Safiye’ye gitmek istediğine kahvenizi keyifle yudumlarken karar verin.