Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Büyükçekmece
Saklıköy Cafe & Restaurant

Saklıköy Cafe & Restaurant

Kek ve kahve

Büyükçekmece, İstanbul şehrindeki Saklıköy Cafe & Restaurant restoranının fotoğrafı
Saklıköy Cafe & Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Saklıköy Cafe & Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Bugün açık
-
Açılış saati 08:00
Saturday
08:00 - 02:00
Sunday
08:00 - 02:00
Monday
08:00 - 02:00
Tuesday
08:00 - 02:00
Wednesday
08:00 - 02:00
Thursday
08:00 - 02:00
Friday
08:00 - 02:00

Saklıköy Cafe & Restaurant hakkında daha fazla

Baba Koyu’nun kıyısında, büyükşehirin stresinden uzakta bir atmosfer sunan özel bir yer Saklıköy. Sakinliği ve güzelliğiyle sizleri ilk bakışta büyüleyecek bir atmosfer sunan mekan, hem sabah kahvaltısıyla hem de günlük lezzetleriyle her an uğrayıp lezzet ve mutluluk bulabileceğiniz bir mekan. Nargile çeşitleri de yine Saklıköy’ün ön plana çıkan özelliklerinden… Siz de şehri geride bırakın ve sevdiklerinizle Saklıköy’de hoş masalara kurulun.

Sıklıkla sorulan sorular

Saklıköy Cafe & Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Saklıköy Cafe & Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Saklıköy Cafe & Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Saklıköy Cafe & Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Büyükçekmece Gölü’ne doğru uzanan ve Marmara Denizi’nin İstanbul’daki en büyük koylarından biri olan Baba Koyu’nun kıyısında, Gürpınar Sahili’nde yer alan Saklıköy sakin ortamı ile sizlere kafanızı dinleyebileceğiniz bir alan yaratıyor. Büyükşehirin stresinden kaçıp muhteşem deniz manzarasına karşı otururken kendinizi adeta bir tatil köyünde hissedeceğiniz Saklıköy’e vardığınız zaman ayrılmak istemeyeceksiniz. İstanbul'dan denize girme ayrıcalığını da yaşayabileceğiniz Saklıköy’de lezzetli yemek menüsünün yanı sıra ziyaretçilerinin beğenisini kazanan bir nargile menüsü de bulunuyor. Özellikle elmalı ve cappuccinolu nargilesi ile ünlenen mekan günün her saati ayrı bir tat veriyor. İster kahvaltı keyfi için isterseniz de gün batımını izlemek için yer ayırtabileceğiniz Saklıköy’deki rezervasyonunuzu da Quandoo üzerinden yaptırabilirsiniz.