Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Şişli
Şerif Restaurant

Şerif Restaurant

Dünya Mutfağı, Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama32

Şişli, İstanbul şehrindeki Şerif Restaurant restoranının fotoğrafı
Şerif Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Şerif Restaurant hakkında

Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 06:00
Tuesday
07:00 - 06:00
Wednesday
07:00 - 06:00
Thursday
07:00 - 06:00
Friday
07:00 - 06:00
Saturday
07:00 - 06:00
Sunday
07:00 - 06:00
Monday
07:00 - 06:00

Şerif Restaurant hakkında daha fazla

Dört ortağın geniş tecrübesini, ruhunu ve dostluklarını yansıttığı özel bir mekan Şerif Restaurant… Kalitesiyle şık bir atmosfer ortaya koyan, sunduğu lezzetler ve canlı müzik performanslarıyla gecelerinizi renklendiren Şerif Restaurant’ta tüm kadehler mekanın ruhuna uygun olarak dostluğa ve sevgiye kalkmaya devam ediyor. Sizlere böylesi bir hikayenin önemli bir parçası olmak ve bu özel tecrübeyi yaşamak kalıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Şerif Restaurant adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Şerif Restaurant adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar ve ayrıca Türk, Orta Doğu da sunar

Şerif Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Şerif Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Cumhuriyet Caddesi’nde Taksim’e, Nişantaşı’na ve Şişli’ye yakınlığıyla hem çalışanların hem de İstanbul’un tadını çıkaranların gözdesi haline gelen Şerif Restaurant, yüksek tavanlı ferah atmosferinde şık mobilyaları ve incelikli dekorasyonuyla konuklarını ağırlamanın mutluluğunu yaşıyor. Sıklıkla değişen ve yenilenen menüsünde hem Anadolu hem de dünya mutfağından örneklerin yer aldığı Şerif Restaurant’ta usta ellerden çıkma ve özenle temin edilen tatlar arasında çorba çeşitleri, salatalar, et ve balık, geniş meze çeşitleri ve daha pek çok lezzet yer alıyor. Kuzu tırnak paça ve işkembe çorbası ise özellikle tavsiye ediliyor. Canlı müzik akşamlarıyla renklenen mekanda eğer sizler de kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.