Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Fatih
Şirin Köfte

Şirin Köfte

Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama14

Fatih, Istanbul şehrindeki Şirin Köfte restoranının fotoğrafı
Şirin Köfte için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Şirin Köfte hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Thursday
08:00 - 00:00
Friday
08:00 - 00:00
Saturday
08:00 - 00:00
Sunday
08:00 - 00:00
Monday
08:00 - 00:00
Tuesday
08:00 - 00:00
Wednesday
08:00 - 00:00

Şirin Köfte hakkında daha fazla

Sirkeci’de adı gibi şirin, sıcak ve samimi bir mekan Şirin Köfte. Adında her ne kadar “köfte” ibaresi olsa da enfes köfteleri dışındaki çeşitlerle de oldukça iddialı. Türk ve dünya mutfağından farklı lezzetleri buluşturan mekanın özellikle iskenderi ve kebapları sıklıkla tavsiye ediliyor. Sizler de dostlarınızla hoş lezzetlerin tadını çıkaracağınız mekanda özel anılara davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Şirin Köfte adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Şirin Köfte adlı restoran, Türk yemekleri sunar ve ayrıca Orta Doğu da sunar

Şirin Köfte restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Şirin Köfte restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Şirin Köfte restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Sirkeci’de, lezzet peşinde olanların çok iyi bildiği, yeni tanışanların ise müdavimi olduğu sıcak ve samimi bir mekan: Şirin Köfte. Adına atıfla yalnızca lezzetli köftelerini denemeyin; Şirin Köfte’de hemen her lezzet damakları şölen yerine çeviriyor. Tost çeşitleri, yumurtalar ve sabah kahvaltısıyla güne başlanan mekanda, salatalar, makarnalar, döner, İskender ve köfte çeşitleri, kebaplar, beyaz et çeşitleri, pizzalar, pideler, deniz ürünleri ve çok daha fazlası menüyü oluşturuyor. Tüm malzemeler özenle temin edilirken, usta ellerce şekillendiriliyor. Sizlere sevdiklerinizle birlikte Şirin Köfte’ye gelip lezzetin tadını çıkarmak kalıyor. Eğer sizler de Şirin Köfte’de kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.