Quandoo
(TR) Türk

Sita Balık Evi Barbaros

Beşiktaş Balık Restaurantları $$ +100
Rezerve et
Sorgu
-
1 kişi
+
{{ capacity }}
Büyük bir parti için rezervasyon mu yapmak istiyorsunuz? Grup sorgularını deneyin!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Bu arama için uygun rezervasyon bulunmamaktadır.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Nerede oturmak istersiniz?
{{ area.name }}
Üzgünüz ama seçiminiz içinde yalnızca bu bölge uygun

Sita Balık Evi Barbaros

Enfes balıkları, taptaze deniz ürünleri ve mezeleriyle konuklarınn gönlünde taht kuran Sita Balık Evi – Sinan, balık konusunda uzman, hidrobiyolog sahibi Sinan Subakar’ın farkını ortaya koyduğu tatlarla ön plana çıkıyor. Sıcak ve samimi ortamında lezzet dolu bir sofraya kurulacağınız Sita Balık Evi – Sinan’da özel bir deneyime sizler de davetlisiniz.

Çalışma saatleri

  • Pazartesi 11:00 - 22:00
  • Salı 11:00 - 22:00
  • Çarşamba 11:00 - 22:00
  • Perşembe 11:00 - 22:00
  • Cuma 11:00 - 22:00
  • Cumartesi 11:00 - 22:00
  • Pazar 11:00 - 22:00
Sita Balık Evi Barbaros, Balmumcu Mahallesi, Barbaros Bulvarı, No:64/2, 34349 İstanbul

Felsefemiz

Sita Balık’ın en önemli figürlerinden biri kuşkusuz Sinan Subakar. 1954 yılında dünyaya gelen Sinan Subakar’ın babası Hakkı Reis, boğazın sularında ve Karadeniz’de avladığı balıklarla adının başına “Barbaros” unvanını yazdırmış bir kişiydi. 7 metrelik sandalı ile oltasından kaçan balıklar bir daha Boğaz sularına girmeye tövbe ederdi. Babasının da etkisiyle denizlere aşık olan Sinan Bey Hidrobiyolog oldu. Sonrasında memuriyet hayatı boyunca barajlarda ve baraj göllerinde çalışarak balıklandırma işlemleriyle uğraştı. Macaristan’da tatlu su balıkçılığı konusunda ihtisas yaptıktan sonra 1989’da deniz mahsulleri ticaretine başladı. 2004 yılında Mecidiyeköy’de açtığı Sita Balık’la lezzet dünyasına tamamen atılan Sinan Bey, Sita Balık Evi’ni stadyum projesi sonrası Balmumcu’ya taşıyarak enfes lezzetlerini konuklarıyla buluşturmaya devam ediyor.

Şefin Önerileri