Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Küçükçekmece
Soho Gallery

Soho Gallery

Türk

Ana menü fiyatı ortalama31

4.0/6

1 değerlendirme

Küçükçekmece, İstanbul şehrindeki Soho Gallery restoranının fotoğrafı
Soho Gallery için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Soho Gallery hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 01:00
Friday
09:00 - 01:00
Saturday
09:00 - 01:00
Sunday
09:00 - 01:00
Monday
09:00 - 01:00
Tuesday
09:00 - 01:00
Wednesday
09:00 - 01:00
Thursday
09:00 - 01:00

Soho Gallery hakkında daha fazla

Bahçeşehir'in rengarenk mekanı, adımınızı attığınız anda yüzünüze sıcak bir gülümseme konduran Soho Gallery! Usta aşçılarının elinden çıkma dünya mutfaklarından seçme lezzetler ve unutmayacağınız hoş anılar bu kapının ardında saklı!

Sıklıkla sorulan sorular

Soho Gallery adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Soho Gallery adlı restoran, Türk yemekleri sunar

Soho Gallery restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Soho Gallery restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Soho Gallery restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Bahçeşehir'de, içeri adımınızı attığınız anda sizleri sarıp sarmalayan çok özel bir mekan... Hoş dekoraysonu, ferah dizaynı, küçük ayrıntılarla daha da güzelleşen atmosferiyle kapısından içeri girdiğiniz anda kendinizi başka bir dünyada hissettiğiniz bu özel mekanın adını Soho Gallery. Rengarenk dekorasyonunun yanı sıra zengin menüsüyle de beğeni toplayan Soho Gallery'de dünya mutfaklarından pek çok eşit lezzeti deneyimlemek mümkün. Özellikle ızgara et çeşitleri, pizzalar, makarnalar ve tavuk çeşitlerinden beğeniyle söz ediliyor. Alkollü ve alkolsüz içeceklerin servis edildiği Soho Gallery'de dostlarınızla sıcacık bir kahve molası vermek ya da güne zinde başlamak için nefis kahvaltısının başına oturmak gibi "renkli bahaneler" de Soho Gallery'nin tercih edilmesinde önemli bir etken. Sizler de Soho Gallery'de kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu yaptırmak.