Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Sultanahmet
Sultanahmet Buhara Kebap House

Sultanahmet Buhara Kebap House

Kebap, Türk, Deniz ürünleri, Barbekü

Ana menü fiyatı ortalama31

Sultanahmet, İstanbul şehrindeki Sultanahmet Buhara Kebap House restoranının fotoğrafı
Sultanahmet Buhara Kebap House için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Sultanahmet Buhara Kebap House hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Friday
11:00 - 00:00
Saturday
11:00 - 00:00
Sunday
11:00 - 00:00
Monday
11:00 - 00:00
Tuesday
11:00 - 00:00
Wednesday
11:00 - 00:00
Thursday
11:00 - 00:00

Sultanahmet Buhara Kebap House hakkında daha fazla

1979 yılından beri birikimini, tecrübesini ve lezzetlerini masalara sunan Buhara Kebab House, yerli ve yabancı misafirlerinin değişmez tercihlerinden biri halini almış vaziyette. Tadına doyulmaz etleri, kebapları ve yöresel tatlarıyla karşınıza çıkan mekan; işinin ehli ustaların tüm maharetlerini konuşturduğu sofralarıyla değişmez bir memnuniyeti sizlere sunuyor. Sizlere sevdiklerinizle bu özel deneyimin tadını çıkarmak kalıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Sultanahmet Buhara Kebap House restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Sultanahmet Buhara Kebap House restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Sultanahmet Buhara Kebap House adlı restoran Kebap yemekleri sunuyor mu?

Evet, Sultanahmet Buhara Kebap House adlı restoran, Kebap yemekleri sunar ve ayrıca Türk, Deniz ürünleri, Barbekü da sunar

Sultanahmet Buhara Kebap House restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

1979 yılında kurulan restaurant, kurulduğu günden bu yana yerli ve yabancı turistlerin gözdesi haline gelmiş; tercih edilen restaurant konumunda olmayı başarabilmiştir. Türk mutfağının yüz yıllardır bilinen damaklardaki eşsiz ve ünlü lezzetlerini işinin ehli ustalarıyla günümüzde sunabilmekte; bu bağlamda yurt dışındaki tüm tanıtım ve broşürlerde de yerini sürekli olarak koruyabilmektedir. Hem yerli hem de yabancı misafirlerin yıllardır düzenli olarak Buhara Kebab House'ı ziyaret etmeleri ne kadar memnun kaldıklarının kanıtı niteliğinde. Enfes kebapları ve yöresel tatları başta olmak üzere sunulan hemen her lezzette gösterilen özen; mekanı değişmez adreslerinizden biri haline getiren en önemli sebeplerden. Eğer sizler de Buhara Kebab House'da kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.