Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Esenler
Sütlü Kahve

Sütlü Kahve

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama26

Esenler, İstanbul şehrindeki Sütlü Kahve restoranının fotoğrafı
Sütlü Kahve için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Sütlü Kahve hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Bugün açık
-
Açılış saati 09:00
Saturday
09:00 - 01:00
Sunday
09:00 - 01:00
Monday
09:00 - 01:00
Tuesday
09:00 - 01:00
Wednesday
09:00 - 01:00
Thursday
09:00 - 01:00
Friday
09:00 - 01:00

Sütlü Kahve hakkında daha fazla

Davutpaşa'nın en çok tercih edilen yerlerinden, özel atmosferi ve havasıyla kendinizi şehirden ve tüm olumsuzluklardan ayırabileceğiniz farklı bir yer Sütlü Kahve. Yemyeşil ve özel dekorasyonlu bahçesinde şehrin ortasında doğanın yadını çıkarırken sofralarınıza sunulan lezzetler damaklarınızı bayram yerine çeviriyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Sütlü Kahve adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Sütlü Kahve adlı restoranın park yeri yoktur.

Sütlü Kahve restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Sütlü Kahve restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Sütlü Kahve restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Davutpaşa, özellikle Yıldız Teknik Üniversitesi'nin de semte kattığı pozitif etki ve enerjiyle son yıllarda hızla gelişen yerlerden... Yaşam olanakları git gide zenginleşirken bulundurduğu lezzet mekanlarıyla da kalitesini yukarıya çekmeye devam ediyor. Davutpaşa'nın en gözde buluşma yerlerinden biri ise Sütlü Kahve. Hem özel dekorasyonu hem de samimi ortamıyla sizi kendine çeken mekan, bir çiftlik bahçesini andıran yeşil alanıyla da güzel havaların vazgeçilmez yerlerinden biri haline geliyor. Sütlü Kahve'nin menüsünde dünya mutfaklarından özel tatlar dikkati çekiyor. Günün her saatine farklı bir lezzet çözümü sunabilen mekanda içecek çeşitleri ve nargile de himetinizde. Eğer sizler de Sütlü Kahve'de kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.