Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Yenibosna
Tarihi Sebat Döner İstwest

Tarihi Sebat Döner İstwest

Türk

Ana menü fiyatı ortalama21

Yenibosna, Istanbul şehrindeki Tarihi Sebat Döner İstwest restoranının fotoğrafı
Tarihi Sebat Döner İstwest için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Tarihi Sebat Döner İstwest hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 08:00
Thursday
08:00 - 22:00
Friday
08:00 - 22:00
Saturday
08:00 - 22:00
Sunday
08:00 - 22:00
Monday
08:00 - 22:00
Tuesday
08:00 - 22:00
Wednesday
08:00 - 22:00

Tarihi Sebat Döner İstwest hakkında daha fazla

1967’den beri damaklarda izini, lezzetlerde imzasını gururla bırakan Sebat markası, yarım yüzyıllık serüvenini İstwest’e taşıyor. Meşhur döneri başta olmak üzere nefis Akçaabat köftesi, zeytinyağlıları ve Karadeniz tatlarıyla konuklarını ağırlayan Tarihi Sebat Lokantası’nda özel bir deneyime davetisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Tarihi Sebat Döner İstwest restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı, Amex ile ödeme yapabilirsiniz.

Tarihi Sebat Döner İstwest adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Tarihi Sebat Döner İstwest adlı restoranın park yeri yoktur.

Tarihi Sebat Döner İstwest restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Sebat denildiğinde akla ilk gelen meşhur Trabzon döneri… 1967‘den bugüne gelenekselleşmiş, bir tutku haline gelmiş olan Sebat; gerek yılların vermiş olduğu tecrübe gerekse seçkin müşteri kitlesiyle marka olma yolunda hızla ilerlemiştir. Lezzetiyle neredeyse tüm Türkiye’de marka haline gelmiş Sebat, Trabzon dönerinin yanı sıra zengin bir çeşitleriyle geniş bir menüye sahip. Bunların arasında ismini tarih kitaplarına yazdıran Akçaabat Köftesi, zeytinyağlı çeşitleri ve sıcak ev yemekleri özellikle tavsiye ediliyor. İstanbul’da gördüğü ilgi karşısında hızla yayılan Tarihi Sebat Lokantası, aile işletmesi ruhunu korumayı sürdürüyor. Bu şubelerden İstwest şubesi, modern çizgisine bu samimi ve sıcak ruhu dahil etmeyi başarıyor. Eğer sizler de Tarihi Sebat Lokantası’nda kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.