Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Maltepe
Tavacı Mehmet Usta'nın Kaburga Dolması
Tavacı Mehmet Usta'nın Kaburga Dolması Menü

Tavacı Mehmet Usta'nın Kaburga Dolması

Türk

Ana menü fiyatı ortalama33

Maltepe, İstanbul şehrindeki Tavacı Mehmet Usta'nın Kaburga Dolması restoranının fotoğrafı
Tavacı Mehmet Usta'nın Kaburga Dolması için Quandoo üzerinden rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geçin.

Menü – Tavacı Mehmet Usta'nın Kaburga Dolması

Menüden seçtiklerimiz

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Çorba

5,00
İçli Köfte

10,00
Bostane

5,00
CFF90582-F455-4B0D-A7E6-E6FFF25E54A4

Salata

Çoban Salata

5,00
Mevsim Salata

5,00
Gavurdağı Salata

6,00
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Yoğurtlu Beyti

20,00
Ali Nazik

20,00
Kuzu Tandır

25,00
A9A7D195-14AE-4C62-89ED-6A21E78E39F9

Günün Seçmeleri

Yoğurtlu Kebap

20,00
Sac Kavurma

30,00
Kaburga Dolması

(2 kişilik)

80,00
23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Tatlılar

Dondurmalı İrmik

5,00

Tavacı Mehmet Usta'nın Kaburga Dolması hakkında daha fazla

Ünü İstanbul'a yayılmış; genç bir ustadan şanına yakışır bir lezzet hikayesi... Diyarbakır'dan İstanbul'a uzanan yolculuğunun sonunda açtığı Maltepe'deki dükkanında nefis sac tavası ve enfes kaburga dolmalarıyla Kaburgacı Mehmet Usta karşınızda!

Sıklıkla sorulan sorular

Tavacı Mehmet Usta'nın Kaburga Dolması adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Tavacı Mehmet Usta'nın Kaburga Dolması adlı restoran, Türk yemekleri sunar

Tavacı Mehmet Usta'nın Kaburga Dolması restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Tavacı Mehmet Usta'nın Kaburga Dolması restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Tavacı Mehmet Usta'nın Kaburga Dolması restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

"Kaburgacı Mehmet Usta" Mehmet Demir, mesleğe henüz çok küçük yaşta, 1993 yılında Diyarbakır'da başlamış. İlk günlerden itibaren kaburga ve sac tava yemeklerinde uzmanlaşmayı kafaya koyan Mehmet Usta, yanında çalıştığı büyük ustalardan mesleğin inceliklerini öğrenerek lezzetine lezzet katmayı başarmış. Diyarbakır'dan sonraki durağı Ankara olmuş. Ankara günlerinden sonra sıra kaburga lezzetini İstanbul'a taşımaya gelmiş. 2004 yılında Erenköy'de ününü tüm şehre duyuran dükkanından sonra bugün, Maltepe'deki restoranında hizmetini sürdürmeye devam ediyor. Lezzetini tadan hemen herkes yaşlı başlı biriyle karşılaşacağını düşünürken genç ve renkli kişiliğiyle Kaburgacı Mehmet Usta ile karşılaşınca önce şaşkınlığını gizleyemiyor ardından takdirini sunuyor. Kaburga dolmasını kemiğinden yağından ve sinirinden ayırıp özel olarak servis eden Mehmet Usta'nın, kaburga dolması kadar süt ve zeytinyağı ile terbiye edilen sac tavası da oldukça meşhur.

Dışarıda yemek yedikçe para iadesi kazan

Bir Quandoo hesabı oluşturarak 7,50₺ para iadesi kazan.

Bir masa ayırtarak 3,75₺ para iadesi kazan.

Bir yorum bırakarak 1,25₺ para iadesi kazan.