Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Fulya
Terrace Mantı

Terrace Mantı

Türk, Orta Doğu, Avrupa

Ana menü fiyatı ortalama20

Fulya, İstanbul şehrindeki Terrace Mantı restoranının fotoğrafı
Terrace Mantı için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Terrace Mantı hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 09:00
Tuesday
09:00 - 22:00
Wednesday
09:00 - 22:00
Thursday
09:00 - 22:00
Friday
09:00 - 22:00
Saturday
09:00 - 22:00
Sunday
Kapalı
Monday
09:00 - 22:00

Terrace Mantı hakkında daha fazla

Beşiktaş’ta yer alan Terrace Mantı, hem lezzetli mantılarıyla hem de anne sofralarını aratmayan yemekleriyle bölgenin en sevilen mekanlarından bir tanesi olmayı başardı. Birbirinden farklı mantı çeşitlerinin yanı sıra farklı ana yemek ve salata çeşitleri sunan mekan, ferah atmosferi ve hem açık hem de kapalı oturma alanlarıyla her türlü misafir grubunu kolaylıkla ve ustaca ağırlıyor. Evinizin sıcaklığını sunan güler yüzlü servisi, uygun fiyatları ve kaliteli ortamı ile Terrace Mantı hem öğle yemeklerinizde hem de günün diğer saatlerine keyifle ziyaret edeceğiniz restoranlar arasında başı çekiyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Terrace Mantı restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı, Amex ile ödeme yapabilirsiniz.

Terrace Mantı adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Terrace Mantı adlı restoran, Türk yemekleri sunar ve ayrıca Orta Doğu, Avrupa da sunar

Terrace Mantı restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Türk mutfağı denince akla ilk gelen yemeklerden olan mantı, pek çok yerde sunulan ama genelde ev lezzetini aratan yemeklerin başında geliyor. Beşiktaş’ta yer alan Terrace Mantı ise hem nefis mantı çeşitleriyle hem de muhteşem çiğ börek ve sarma tabaklarıyla aklınızı başınızdan almaya aday. Normal mantının yanı sıra kıtır ve patatesli mantı da sunan mekanda dilerseniz farklı mantıları aynı anda denemeniz için karışık tabak da bulunuyor. Leziz mantıların yanı sıra et ve tavuk çökertme, külbastı ve paçanga gibi farklı ana yemeklerin yanı sıra ferahlatıcı salatalar ve kahvaltı seçenekleri de yer alıyor. Çiğ böreğiyle oldukça ünlenen Terrace Mantı, Eskişehir çiğ böreğini aratmayan lezzetiyle size aile yemeklerinizi hatırlatacak. Sarma ve gözlemelerle renklenen menüsündeki her şeyi keyifle deneyeceğiniz mekanda dilerseniz açık havada, dilerseniz kapalı iç mekanda oturma seçenekleri bulunuyor. Mevsimine göre farklı zeytinyağlı seçenekleri bulabileceğiniz, taze sıkılmış meyve sularını şifa niyetine içebileceğiniz Terrace Mantı’da günün her saati içinizi ısıtacak bir kase çorba da sizi bekliyor. Alışık olduğunuz ev lezzetlerini başarıyla sunan Terrace Mantı, hem öğle molalarınızda hem de akşam yemeklerinizde en iyi seçeneğiniz olacak.