Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Avcılar
The Angel Eyes Cafe & Restaurannt

The Angel Eyes Cafe & Restaurannt

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama29

Avcılar, Istanbul şehrindeki The Angel Eyes Cafe & Restaurannt restoranının fotoğrafı
The Angel Eyes Cafe & Restaurannt için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

The Angel Eyes Cafe & Restaurannt hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 01:00
Friday
07:00 - 01:00
Saturday
07:00 - 01:00
Sunday
07:00 - 01:00
Monday
07:00 - 01:00
Tuesday
07:00 - 01:00
Wednesday
07:00 - 01:00
Thursday
07:00 - 01:00

The Angel Eyes Cafe & Restaurannt hakkında daha fazla

Avcılar’da ferah ortamı ve kaliteli servisi ile dikkatleri üzerine çeken The Angel Eyes, zengin yemek ve tatlı menüsü ile size keyifli bir yemek saati vaat ediyor. Ustaca tasarlanmış 500 m2 alanı ile hizmet veren The Angel Eyes Cafe, üst kaliteli ürünlerin ustaca kullanıldığı menüsünde dünya mutfağını ayağınıza getiriyor. Hem restoran hem de cafe özelliğini bünyesinde toplayan The Angel Eyes Cafe, sevdiklerinizle birlikte hoşça vakit geçirebileceğiniz ortamıyla alışkanlık yaratacak. Müşteri memnuniyetine en üst düzeyde önem veren The Angel Eyes Cafe, dört dörtlük zaman geçirmeniz için gereken her şeyi bünyesinde barındırıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

The Angel Eyes Cafe & Restaurannt adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, The Angel Eyes Cafe & Restaurannt adlı restoranın park yeri yoktur.

The Angel Eyes Cafe & Restaurannt restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

The Angel Eyes Cafe & Restaurannt restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Hem ailenizle hem arkadaşlarınızla gelip keyifle vakit geçirebileceğiniz, ister çay ve kahve içerken tatlınızı yiyip sohbetin tadını çıkarabileceğiniz, isterseniz de nefis kahvaltı menüsüyle güne müthiş bir başlangıç yapabileceğiniz The Angel Eyes Cafe, Avcılar’ın en gözde mekânlarından biri olmaya aday. Kahvaltı saati için sayısız seçenek sunan mekanda leziz kahvaltı tabağı, güveç menemen, leziz gözlemeler ve çapata ekmeğinde taptaze sandviçler sizi bekliyor. Ana yemek menüsünde ise mantıdan pirzolaya, satay soslu tavuktan fajita ve ravioliye kadar dünya mutfağının seçme lezzetlerini barındıran The Angel Eyes Cafe, size dört dörtlük bir yemek deneyimi sunuyor. Keyifli ve geniş ortamı, zevkli tasarımı ile zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız The Angel Eyes Cafe’nin güler yüzlü hizmeti de mekanın kalitesini arttıran en önemli özelliklerden bir tanesi. Ispartakule’de bulunan The Angel Eyes Cafe, günün her saati zevkle vakit geçireceğiniz yeni alışkanığınız olmaya aday!