Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Küçükçekmece
The Cafe Store

The Cafe Store

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama29

Küçükçekmece, İstanbul şehrindeki The Cafe Store restoranının fotoğrafı
The Cafe Store için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

The Cafe Store hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 02:00
Saturday
07:00 - 02:00
Sunday
07:00 - 02:00
Monday
07:00 - 01:00
Tuesday
07:00 - 01:00
Wednesday
07:00 - 01:00
Thursday
07:00 - 01:00
Friday
07:00 - 02:00

The Cafe Store hakkında daha fazla

Küçükçekmece Gölü’nün hemen kıyısındaki göz kamaştıran mekanı ile ziyaretçilerini büyüleyen The Cafe Store karşınızda! Dünya mutfaklarından lezzetler sunan geniş menüsü, doğu ve batı izlerinin bir arada bulunduğu konsepti, yaz bahçeleri, kış bahçesi ve çok daha fazlasıyla sizlerin karşısına çıkıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

The Cafe Store restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Mastercard, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

The Cafe Store adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, The Cafe Store adlı restoranın park yeri yoktur.

The Cafe Store restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Kış bahçesi, kapalı salonu, üç adet yaz bahçesi ve iki katlı kapalı alanı, 670 kişilik müşteri kapasitesiyle, kendine ait 90 araçlık otoparkı ve çocuklu aileler için özel bölümler ile konuklarına hizmet veren The Cafe Store, doğanın içinde, Küçükçekmece Gölü’ne sıfır konumuyla dikkat çekiyor. Eşşiz göl manzarasıyla dünya mutfağının leziz tatlarına ev sahipliği yaparak, doğu ve batı sentezlerinin harmanlandığı konseptiyle misafirlerini ağırlayan The Cafe Store nezih ambiyansı, dünya mutfağının en lezzetli seçeneklerini size sunan geniş menüsü ve güler yüzlü servisi ile oldukça beğeni topluyor. Nargile sevenlerin de sıkça tercih ettiği The Cafe Store kahvaltıdan akşam yemeğine günün her saati gönül rahatlığıyla uğrayabileceğiniz bir mekan. Maç günleri de tıka basa dolan mekanda tuttuğunuz takımın taraftarlarıyla birlikte maç izlemenin keyfi de bir başka oluyor. The Cafe Store’daki yerinizi diğer bir çok seçkin restoranda olduğu gibi Quandoo üzerinden rahatlıkla yapmanız mümkün.