Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beyoğlu
Varuna Gezgin

Varuna Gezgin

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama26

6/6

1 değerlendirme

Beyoğlu, İstanbul şehrindeki Varuna Gezgin restoranının fotoğrafı
Varuna Gezgin için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Varuna Gezgin hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Bugün açık
-
Açılış saati 10:00
Friday
10:00 - 04:00
Saturday
10:00 - 04:00
Sunday
10:00 - 04:00
Monday
10:00 - 04:00
Tuesday
10:00 - 04:00
Wednesday
10:00 - 04:00
Thursday
10:00 - 04:00

Varuna Gezgin hakkında daha fazla

Eskişehir’de kurulduktan sonra İzmir ve Ankara’ya yayılan, çok beklenen İstanbul şubesini ise 2015 yılının sonunda açan Varuna Gezgin Cafe del Mundo karşınızda! Murat Fıçıcı ve arkadaşlarının sırt çantasıyla yaptığı gezilerden edindikleri bilgi ve deneyimi 2004 yılından beri pek çok gezginle paylaştığı, dünyadan farklı tatları da misafirlerine sunduğu Varuna Gezgin Cafe del Mundo, geniş içecek menüsü, tapas ve ana yemekleri, en önemlisi dünyayı gezmeyi hayal ettiren atmosferiyle sizleri bekliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Varuna Gezgin restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Varuna Gezgin restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Varuna Gezgin adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Varuna Gezgin adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar

Varuna Gezgin restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

2004 yılında sırt çantası ile yaptıkları gezilerden edindikleri tecrübeleri paylaşmak için Murat Fıçıcı ve arkadaşlarının açtığı Varuna Gezgin Kafe daha sonra diğer seyahat gönüllülerinin verdiği destekler ile hızla büyüdü. Personellerine dünyayı gezmeleri için maddi destek veren, yüzlerce gezgine ekipman ve bilgi desteğinde bulunan, yolları Eskişehir, Ankara ve İzmir’e düşen binlerce sırtçantalı gezgin turiste ücretsiz konaklama ve rehberlik hizmeti sağlayan Varuna Gezgin’in çok beklenen İstanbul’da kafesi, sonunda karşınızda. 10 yılda 145 ülkeye yapılan gezilerde gördüğükleri değişik yemek, eğlence, işletmecilik kültürlerini ülkemize taşıyan Varuna Gezgin “Cafe del Mundo” , adeta bir Köy Enstitüsü mantığında, sadece bir kafe ve bar olmanın çok ötesinde bir kültür ve deneyim sunuyor. Dünyadan bira çeşitleri, farklı lezzetler, tatlar ve içecekler sunan Varuna Gezgin Cafe del Mundo’da dünyayı hayal etmek ve lezzet dolu anlar geçirmek sizin elinizde.