Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Rumelikavağı
Viya Balık

Viya Balık

Rumelikavağı, İstanbul şehrindeki Viya Balık restoranının fotoğrafı
Viya Balık için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Viya Balık hakkında

Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Bugün açık
-
Açılış saati 11:30
Thursday
11:30 - 00:00
Friday
11:30 - 00:00
Saturday
11:30 - 00:00
Sunday
11:30 - 00:00
Monday
11:30 - 00:00
Tuesday
11:30 - 00:00
Wednesday
11:30 - 00:00

Viya Balık hakkında daha fazla

Her noktası ayrı güzel, her yamacı bir kez daha aşık olunası İstanbul'un, Sarıyer Rumeli Kavağı ilçesine konumlanmış, "ayağımı uzatsam 3. köprünün destek ayağı" edalı manzarası, Karadeniz'e uzanan yük tankerlerinin "geçerken göz kırptığı" ahvaldeki denize nazırlığının yanında; haddizatında yıllardır Ayder Balık adı altında salaş ancak samimi, dar bir alana sığışmış lakin yüce gönüllü hizmeti ile misafirlerini ağırlama mahiyetini terennüm ederek, yeni bir kimlik yeni bir solukla, eskinin kıymetini bilen ancak yeniliği gözardı etmeyen vizyonuyla, Viya Balık adını alarak dümeni döndürüyoruz daha geniş ufuklara, sonsuzluğa...

Sıklıkla sorulan sorular

Viya Balık adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Viya Balık adlı restoranın park yeri yoktur.

Viya Balık adlı restoran Balık yemekleri sunuyor mu?

Evet, Viya Balık adlı restoran, Balık yemekleri sunar ve ayrıca Deniz ürünleri da sunar

Viya Balık restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Gelenekselleşmiş lezzetinden, misafirperver kültüründen, hizmet etmeye duyduğu sevgiden ödün vermeden, menüsünde ve parkında çocukları düşünerek, onca yolu gelip teşrif eden müşterisine park derdi çektirmeyerek, artık kucağını sadece yazın değil yılın her mevsiminde açabilecek vaziyette dizayn ederek; ağaçlı yolların yeşilliğinden masanıza konan yeşilliğe uzanan bir sükunet silsilesi veyahut dileyenlerin tekneden ilk adımını doğrudan restorana atabileceği kendine ait iskelesi ile şehrin keşmekeşinden, külfetinden ırak, huzura sükuta yakın, göze-burna-tene-damağa vücudun her noktasına sirayet eden bir lezzet deneyimi yapabilmeniz için çağrıda bulunuyoruz.