Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Rumelihisarı
Volume Lounge & Club

Volume Lounge & Club

İçecekler

5.0/6

1 değerlendirme

Rumelihisarı, İstanbul şehrindeki Volume Lounge & Club restoranının fotoğrafı
Volume Lounge & Club için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Volume Lounge & Club hakkında

Volume Lounge & Club hakkında daha fazla

İstanbul gece hayatını yeniden düzenleyen merkanlardan biri Volume Lounge & Club. Rumeli Hisarı'nda Boğaz'ın nefes kesici manzarası eşliğinde tapas menüsü, finedining deneyimi yaşayacağınız lezzetleri ve eğlence dolu partileriyle hem günün hem de şehrin akışını değiştiren farklı bir mekan Volume Lounge & Club.

Sıklıkla sorulan sorular

Volume Lounge & Club adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Volume Lounge & Club adlı restoranın park yeri yoktur.

Volume Lounge & Club restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Volume Lounge & Club restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İstanbul'un en beğenilen semtlerinden Rumeli Hisarı, Boğaz'ın nefes kesici manzaralarını sunan mekanlarıyla daima şehrin en popüler karelerini, unutulmaz anlarını sizler için biriktirmeyi sürdürüyor. Bu özel semtin yaşamını düzenleyen farklı mekanlardan biri şehre yeni bir soluk getiren Volume Lounge & Club. Farklı dekorasyonu ve atmosferiyle kaliteli çizgisini konuklarıyla buluşturan mekan, lezzetli menüleri ve eğlence dolu geceleriyle yaşamınızın unutulmaz anılarını sizlerle buluşturuyor. Tapas menüsü ve finedining tecrübesi yaşayacağınız tatlarıyla damaklarınızda iz bırakan mekanda akşamın ilerleyen saatlerinde DJ performansları, konsept gece partileri ve çok daha fazlası sizlerin karşısına çıkıyor. Eğer sizler de Volume Lounge & Club'da kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.