Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Üsküdar
Yeryüzü İkram Sofrası

Yeryüzü İkram Sofrası

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama11

Üsküdar, İstanbul şehrindeki Yeryüzü İkram Sofrası restoranının fotoğrafı
Yeryüzü İkram Sofrası için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Yeryüzü İkram Sofrası hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Şimdi açık
-
Kapanış saati 20:30
Friday
07:00 - 20:30
Saturday
07:00 - 20:30
Sunday
Kapalı
Monday
07:00 - 20:30
Tuesday
07:00 - 20:30
Wednesday
07:00 - 20:30
Thursday
07:00 - 20:30

Yeryüzü İkram Sofrası hakkında daha fazla

Yeryüzü İkram Sofrası, içleri ısıtan ismini, sohbetin ve samimiyetin eksik olmadığı özel bir ortamda sizlere sunuyor. Dünya tatlarından ve Türk mutfağından en sevilen tatları sizlerle buluşturan mekan, ikinci eviniz olmaya aday hoş atmosferiyle vazgeçilmezlerinizden biri haline geliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Yeryüzü İkram Sofrası adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Yeryüzü İkram Sofrası adlı restoranın park yeri yoktur.

Yeryüzü İkram Sofrası restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Yeryüzü İkram Sofrası restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Üsküdar’ın huzurlu sokakları, sahilinden başlayıp Çamlıca’ya, Kısıklı’ya kadar devam eden özel yapısıyla konuklarını çeker kendine. Bu sokakların içinde bazen hoş bir dükkan, bazen enfes tatlarla dolu bir mekan çekiverir sizi içine. Yeryüzü İkram Sofrası, böyle bir sokakta hem sıcacık ortamı hem de hoş lezzetleriyle sizlerle buluşuyor. Sohbetin eksik olmadığı samimi atmosferinde kendinizi evinizde gibi hissedeceğiniz Yeryüzü İkram Sofrası’nda, dünya tatlarından özel seçeneklerin yanı sıra Türk mutfağının da spesiyalleri özenle hazırlanıyor. Titiz servis ve sunum mekanın samimi ortamını güzelleştirirken sizlere sevdiklerinizle bu özel ortamın tadını çıkarmak kalıyor. Eğer sizler de Yeryüzü İkram Sofrası’nda kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.