Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beyoğlu
7.Kat Teras

7.Kat Teras

Kebap, Türk, Orta Doğu, Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama20

Beyoğlu, İstanbul şehrindeki 7.Kat Teras restoranının fotoğrafı
7.Kat Teras için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

7.Kat Teras hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Tuesday
09:00 - 00:00
Wednesday
09:00 - 00:00
Thursday
09:00 - 00:00
Friday
09:00 - 00:00
Saturday
09:00 - 00:00
Sunday
09:00 - 00:00
Monday
09:00 - 00:00

7.Kat Teras hakkında daha fazla

Beyoğlu'nda gerçekten de adında söz ettiği gibi yedinci katta ağırlıyor sizleri 7.Kat Teras... İstanbul'u ayaklarınızın altına seren mekanın üst katta içeceklerinizi yudumlarken altı katında gerçek bir meyhane havasını yaşamanız mümkün. Nefis lezzetlerin fasıl geceleriyle renklendiği mekanda manzara ve lezzetler doyumsuz bir deneyimi sizlere hediye etmeyi başarıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

7.Kat Teras restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Diners/JCB ile ödeme yapabilirsiniz.

7.Kat Teras adlı restoran Kebap yemekleri sunuyor mu?

Evet, 7.Kat Teras adlı restoran, Kebap yemekleri sunar ve ayrıca Türk, Orta Doğu, Dünya Mutfağı da sunar

7.Kat Teras restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

"İstanbul'a bir de buradan bakın" diyen 7. Kat Teras, gerçekten de İstanbul'u ayaklarınızın altına seren manzarasıyla farklı bir deneyimi yaşatıyor konuklarına. Kısa sürede büyük ilgi çeken ve Beyoğlu'nun cazip mekanlarından biri haline gelen 7.Kat'da güneşin batışını izlemeye gelen midavimleri oldu 7. Kat Teras'ın. İki katlı mekanın üst katı daha çok birahane havasında. Alt kat ise tam bir meyhane ve hafta sonları bu katta fasıl var. Gerçek Türk sanat müziği dinlemek için bulunmaz bir ortam hazırlayan mekan Açılır - kapanır tavan sistemi sayesinde yağmurlu havalarda bile İstanbul'u yukarıdan izlemek mümkün. Eğer sizler de 7.Kat Teras'ta İstanbul'a farklı bir açıdan bakmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.