Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Karaköy
Karaköy Adap

Karaköy Adap

Türk

Ana menü fiyatı ortalama37

6/6

1 değerlendirme

Karaköy, İstanbul şehrindeki Karaköy Adap restoranının fotoğrafı
Karaköy Adap için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Karaköy Adap hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 02:00
Friday
07:00 - 02:00
Saturday
07:00 - 02:00
Sunday
07:00 - 02:00
Monday
07:00 - 02:00
Tuesday
07:00 - 02:00
Wednesday
07:00 - 02:00
Thursday
07:00 - 02:00

Karaköy Adap hakkında daha fazla

Karaköy'de Morione Hotel'in girişinde sizlerin karşısına çıkan; hem hoş dekorasyonu hem de Zeki Müren ve Müzeyyen Senar gibi ustaların kulaklarınızın pasını sildiği müzik çeşitleriyle kadehlerinizi sevgiye kaldırabileceğiniz özel bir yer Adap. Füme hamsi, füme ahtapot, kalamar ızgara, fava, enginar kalbi, ahtapot ızgara, mevsiminde balıklar ve et çeşitleriyle enfes tatları sizlere sunan mekanda özel bir deneyim karşınızda!

Sıklıkla sorulan sorular

Karaköy Adap restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Karaköy Adap restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Karaköy Adap adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Karaköy Adap adlı restoran, Türk yemekleri sunar

Karaköy Adap restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Karaköy'deki kafe yoğunluğunu geri de bırakıp; dost sofralarında buluşabileceğiniz özel bir mekanın kapıları aralanıyor şimdi... Fonda kimi zaman Zeki Müren'in kimi zaman da Müzeyyen Senar'ın kulaklarınızı okşayacağı özel melodileri; kadehlerin sevgiye ve güzelliğe kalktığı özel bir yer Adap Karaköy. Aralarında füme hamsiden favaya, muhammaradan enginar kalbine kadar pek çok çeşit bulunan mezeler; ara sıcaklarda kalamar tava, kalamar ızgara, ahtapot ızgara gibi özel seçenekler; ana yemeklerde mevsime göre balıklar ya da et çeşitleri masalarınızı güzelleştiriyor. Morione Hotel'in giriş katında sizlerin karşısına çıkan Adap Karaköy'de sevdiklerinizle hoş bir deneyim sizleri bekliyor. Eğer sizler de Adap Karaköy'de kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.