Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Kuruçesme
Art By Ayvaz Şef

Art By Ayvaz Şef

Biftek

Ana menü fiyatı ortalama64

Kuruçesme, İstanbul şehrindeki Art By Ayvaz Şef restoranının fotoğrafı
Art By Ayvaz Şef için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Art By Ayvaz Şef hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 02:00
Thursday
18:30 - 02:00
Friday
18:30 - 02:00
Saturday
18:30 - 02:00
Sunday
18:30 - 02:00
Monday
18:30 - 02:00
Tuesday
18:30 - 02:00
Wednesday
18:30 - 02:00

Art By Ayvaz Şef hakkında daha fazla

2016 yılı itibariyle ‘’ Art Group Company ‘’ bünyesinde Steakhouse & kebap konseptinde yeni oluşturduğu markasıyla Sortie’de faaliyet göstermeye başlayan ‘’ Art By Ayvaz Şef ‘’ damaklarınızda iz bırakacak lezzetleri, muhteşem sunumları ve enfes boğaz manzarasıyla siz değerli misafirlerimize hayal ettiğiniz tatları sunmayı amaçlamaktadır.

Sıklıkla sorulan sorular

Art By Ayvaz Şef restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Art By Ayvaz Şef restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Art By Ayvaz Şef adlı restoran Biftek yemekleri sunuyor mu?

Evet, Art By Ayvaz Şef adlı restoran, Biftek yemekleri sunar

Art By Ayvaz Şef restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

15. Yılını kutladığı sektöründe lider firmalardan olan ‘’Art Müzik & Organizasyon’’ kurulduğu 2001 yılından itibaren Kurumsal Organizasyonlar, Düğün, Davet Organizasyonları, Konsept Geceler, Konser, Sanatçı ve Festival Organizasyonları, Ses – Işık – Sahne Sistemleri, Görsel Showlar ve Outdoor Etkinlikleri konularında birinci elden güvenli, kaliteli ve sorunsuz hizmet vermeyi amaç edinmiştir. Kurumsallaşma konusunda zaman içerisinde yol alan firmamız vizyonunu genişleterek bir çok önemli projeye imza atmış ve yapılanma sürecini tamamlamıştır. 2013 yılında kendi bünyesinde birbirinden değerli Türkiye’nin seçkin müzisyenlerini ve sanatçılarını bir araya getirerek 17 kişilik dev kadrosuyla ‘’ Art Orkestrası ‘’ markasını oluşturmuştur. 2016 yılında ise gıda sektöründe de faaliyet göstermeye başlamış ‘’ Art By Ayvaz Şef ‘’ Steakhouse & Kebap konseptinde yeni bir marka oluşumuna girmiş Mayıs ayı itibari ile Sortie’de faaliyet göstermeye başlamıştır.