Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Kuruçesme
Aslan Restaurant

Aslan Restaurant

Dünya Mutfağı

Kuruçesme, İstanbul şehrindeki Aslan Restaurant restoranının fotoğrafı
Aslan Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Aslan Restaurant hakkında

Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 18:00
Friday
18:00 - 01:00
Saturday
18:00 - 01:00
Sunday
18:00 - 01:00
Monday
18:00 - 01:00
Tuesday
18:00 - 01:00
Wednesday
18:00 - 01:00
Thursday
18:00 - 01:00

Aslan Restaurant hakkında daha fazla

Aslan Restoran, Avrupa ve Asya’nın kesişim noktasında bulunan; dünyada eşi benzeri olmayan konumu ile İstanbul karmaşasından kaçmak isteyenler için Ege tatları ile harmanlanan yeni bir lezzet durağı oluyor. Kaliteli hizmet ve leziz yemeklerini uygun fiyatlarla birleştiren Aslan Restoran, Boğaz’ın büyüleyici manzarasına modern bir iç tasarım ve sıcak bir ortam ekliyor. Sizlere dostlarınızla nefes kesici bir manzarada lezzet dolu bir sofranın keyfini sürmek kalıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Aslan Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Aslan Restaurant adlı restoranın park yeri yoktur.

Aslan Restaurant adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Aslan Restaurant adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar

Aslan Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

2006’dan bu yana Suada Club-GS Adası bünyesinde hizmet veren Aslan Restaurant, “Ege lezzetleri” konsepti ile misafirlerini ağırlıyor. Türk mutfağından seçkin örnekleri misafirleriyle buluşturan Aslan Restoran, zengin menüsü ile hem göze hem de damağa hitap ediyor. Başlangıç olarak Ege kültürünün geleneksel meze çeşitleri geniş bir yelpazede sunulurken, et veya balık çeşitlerinden oluşan zengin ana yemek menüsü Aslan Restoran’ın misafirlerine farklı alternatifler sunuyor. İki kıta arasında keyifli bir akşam yemeğinden sonra, tadı damağınızda kalacak “Çam Sakızlı Kayısılı Muhallebi” Aslan Restoran’ın unutulmaz lezzetlerinden biri olarak hafızalarda yer edecek. Suada Club-GS ADASI’nda, Galatasaray spor kulübü üyelerine ve tüm misafirlerine ayrıcalıklı keyifler sunan Aslan Restoran; İstanbul Boğazı’nın ortasındaki tek adada, hem yaz, hem de kış sezonu boyunca sizi unutulmaz deneyimler yaşamaya davet ediyor.