Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beyoğlu
Az Çok Deli

Az Çok Deli

Kek ve kahve, Tayland

Beyoğlu, İstanbul şehrindeki Az Çok Deli restoranının fotoğrafı
Az Çok Deli için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Az Çok Deli hakkında

Aile dostu ✨
Şimdi açık
-
Kapanış saati 21:00
Friday
09:00 - 21:00
Saturday
09:00 - 21:00
Sunday
09:00 - 21:00
Monday
Kapalı
Tuesday
09:00 - 21:00
Wednesday
09:00 - 21:00
Thursday
09:00 - 21:00

Az Çok Deli hakkında daha fazla

Cihangir’de zengin otantik menüsü ve huzurlu atmosferi ile hem muhteşem yemekler yiyebileceğiniz hem de rahatça vakit geçirebileceğiniz bir mekan Az Çok Deli. Taş duvarları ve Anadolu’nun enfes lezzetleriyle donatılan masalarıyla uğrak yeriniz hale gelecek mekanda kullanılan malzemelerin doğallığına ve tazeliğine üstün dikkat gösteriliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Az Çok Deli adlı restoran Kek ve kahve yemekleri sunuyor mu?

Evet, Az Çok Deli adlı restoran, Kek ve kahve yemekleri sunar ve ayrıca Tayland da sunar

Az Çok Deli restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Az Çok Deli restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Az Çok Deli restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Az Çok Deli, Anadolu’nun en güzel lezzetlerini geniş bir kahvaltı ve öğlen yemeği menüsü ile beğeninize sunuyor. Mutfaktaki her şeyin taze, lezzetli ve sağlıklı olmasına özellikle özen gösteren mekan ustalık gerektiren yemekleri kadar basit denilebilecek yemeklere yaptığı özel dokunuşlar ile de ziyaretçilerinin takdirini kazanıyor. Az Çok Deli, tarihi dokusunu korumasının yanı sıra modern ve şık iç mekan tasarımları ile de ön plana çıkan İstanbul’un popüler bohem mahallesi Çukurcuma’da taş duvarları ile içinizi ısıtan bir atmosfere sahip. Alt kattaki masalarda lezzetli ve sağlıklı yemeklerden yemek veya üst kattaki kanepelerde rahatlayarak müzik dinlerken kahve içmek size kalmış. Yemeğinizin ardından muhteşem elmalı turtaları ile birlikte taze kahvelerini yudumlamak için hemen şimdi Quandoo üzerinden rezervasyonunuzu yaptırın.