Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Sirkeci
Baldır Sirkeci

Baldır Sirkeci

Biftek, Türk

Ana menü fiyatı ortalama18

3.0/6

2 değerlendirme

Sirkeci, İstanbul şehrindeki Baldır Sirkeci restoranının fotoğrafı
Baldır Sirkeci için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Baldır Sirkeci hakkında

Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 20:00
Saturday
10:00 - 20:00
Sunday
Kapalı
Monday
10:00 - 20:00
Tuesday
10:00 - 20:00
Wednesday
10:00 - 20:00
Thursday
10:00 - 20:00
Friday
10:00 - 20:00

Baldır Sirkeci hakkında daha fazla

Soğanlı, mantarlı ve yumurtalı çeşitleriyle renklenen, enfes ekmeği ve ayran çeşitleriyle daha da etkileyici hale gelen Baldır, Özgür Şef'in damaklara adeta hediyesi. Baldır Sirkeci, bu özel hediyenin tadını çıkarmanız için sizleri bekliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Baldır Sirkeci restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Mastercard ile ödeme yapabilirsiniz.

Baldır Sirkeci adlı restoran Biftek yemekleri sunuyor mu?

Evet, Baldır Sirkeci adlı restoran, Biftek yemekleri sunar ve ayrıca Türk da sunar

Baldır Sirkeci restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Hızla bir zincire dönüşen restoranın Sirkeci'de de bir şubesi bulunuyor. “Yastık altında kalan tarifleri artık günümüze uyarlamanın vakti geldi” diyerek hamburgere, köfteye ve dönere bir alternatif olarak ön plana çıkarttığı Baldır’ı damak tadınıza sunuyor. Uzun süren bir araştırma ve çalışma sonucunda ortaya çıkan Baldır fikri hazırlanma şekli ile bile ağız sulandıran bir özelliğe sahip. Dananın arka bacaklarının üst kısmı ile kuyruğunun bir bölümünden elde edilen et özel bir teknik ile düşük sıcaklıkta 18 saat pişiriliyor. Özel baharatlar ve soslarla hazırlanan Baldır %100 dana eti ve yağsız olması nedeniyle de oldukça sağlıklı. Patates ve kavrulmuş soğan, taze baharatlar ve tam buğday unu ile yoğrulup pişirilen etin yanında gelen özel ekmeği de ayrıca lezzetli. Soğanlı, mantarlı ve yumurtalı çeşitleri bulunan Baldır’ı Sirkecide’deki şubesinde hemen tatmak için Quandoo üzerinden rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.