Beykonağı Kuzu Çevirme & Restaurant hakkında
Öne çıkan özellikler
Mutfak
Ortam/Ambiyans
Yemek
Restoran olanakları
Beykonağı Kuzu Çevirme & Restaurant hakkında daha fazla
İstanbul ‘daki ender lezzet mekanlarından biri olan Beykonağı Kuzu Çevirme ‘nin sahibi İbrahim Bey yöresel lezzetlerimizden biri olan kuzu çevirmeyi Tarihi Beykonağı ‘nda siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunuyor. İbrahim Bey, kuzu seçiminden kesimine, pişirilmesinden servisine kadar her şeyiyle bizzat kendisi ilgilenerek, işine verdiği titizliği ortaya koyuyor.
Sıklıkla sorulan sorular
Beykonağı Kuzu Çevirme & Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?
Beykonağı Kuzu Çevirme & Restaurant adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?
Beykonağı Kuzu Çevirme & Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?
Bolu bölgesinden alınan 13-14 kiloluk kuzular iyice temizlendikten sonra içerisine tuz basılarak ağaç kazıklara geçirilip dikiliyor. Sonra çam odununun karşısında dört saatlik bir pişirilmeye bırakılıyor. Tuz, kuzunun her yerine işliyor ve tabağınıza geldiğinde nefis lezzeti parmaklarınızı ısırttırıyor. Etin gerçek lezzetini, tadını unutmamak üzere damağınızda hissediyorsunuz. Sırık kebabı olarak ta bilinen kuzu çevirmenin aslında gerçek adı eşkıya kebabı olduğunu belirtiyor İbrahim Bey. 200 Kişilik mekanımızda, kuzu çevirmenin dışında ızgara ve kebap çeşitlerimizi de beğeninize sunmakta. İbrahim Bey her türlü toplantı ve organizasyonlarınızda geniş ve ferah mekanında sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacağını belirtiyor.