Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beyoğlu
Birinci Meyhane

Birinci Meyhane

Türk

Ana menü fiyatı ortalama80

Beyoğlu, İstanbul şehrindeki Birinci Meyhane restoranının fotoğrafı
Birinci Meyhane için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Birinci Meyhane hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Park imkanı
Açık alan
Bugün açık
-
Açılış saati 12:00
Saturday
12:00 - 02:00
Sunday
12:00 - 02:00
Monday
12:00 - 02:00
Tuesday
12:00 - 02:00
Wednesday
12:00 - 02:00
Thursday
12:00 - 02:00
Friday
12:00 - 02:00

Birinci Meyhane hakkında daha fazla

“Maksat muhabbet olsun” diyerek sofraları lezzetle açan; Oktay Rıfat’tan alıntılarıyla ruhu da doyuran özel bir meyhane… “Tabaklarda bulut, kadehlerde gökyüzü” arayanların meyhanesi; Birinci Meyhane.

Sıklıkla sorulan sorular

Birinci Meyhane adlı restoranın park yeri var mı?

Evet, Birinci Meyhane restoranında vardır.

Birinci Meyhane restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Birinci Meyhane restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Türk Sanat Müziği’nin eşsiz nağmeleri eşliğinde hayatın hüznünü ve mutluluğunu bir araya getiren ve asırlardır değişmeyen bir geleneğin ürünü çilingir sofrası, kuruluyor. Müdavimlerinin doyulmaz muhabbetlere yelken açacağı, unutulmayacak dostlukların yaşanacağı bu sofranın mimarı da 30 yıllık tecrübesiyle elbette Birinci Meyhane. Sizleri hiç tatmadığınız eşsiz lezzetlerle buluşturacak çilingir sofralarında; Osmanlı Mutfağından seçilen en özel mezelere, Ege’nin halis zeytinyağı ve özenle seçilen ürünler eşlik edecek… Çarşamba, cuma ve cumartesi günleri de canlı fasıl eşliğinde en güzel tınılara eşlik edebilecek ve günün tüm stresinden uzaklaşacaksınız. Birinci Meyhane’nin tarihi mimarisiyle huzur bulacak; modern eğlence anlayışıyla da dünden ve bugünden tamamen koparak eğlencenin ve muhabbetin tadını gönlünüzce çıkaracaksınız. Özel günleriniz için de özel organizasyonlara ev sahipliği yapan Birinci Meyhane, organizasyon becerisiyle, bu özel günlerin coşkusunu ve enerjisini artıracak. Hiç unutamayacağınız bir güne dönüştürebileceğiniz bu özel organizasyonlar ya da akşamın tadını çıkartabileceğiniz bir masa için tek yapmanız gereken Quandoo’dan rezervasyonunuzu yaptırmak.