Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beykoz
Çakır Karvan Sahil Balık 2

Çakır Karvan Sahil Balık 2

Beykoz, İstanbul şehrindeki Çakır Karvan Sahil Balık 2 restoranının fotoğrafı
Çakır Karvan Sahil Balık 2 için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Çakır Karvan Sahil Balık 2 hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 23:00
Friday
09:00 - 23:00
Saturday
09:00 - 23:00
Sunday
09:00 - 23:00
Monday
09:00 - 23:00
Tuesday
09:00 - 23:00
Wednesday
09:00 - 23:00
Thursday
09:00 - 23:00

Çakır Karvan Sahil Balık 2 hakkında daha fazla

İstanbul’un en köklü yerlerinden Beykoz’da yer alan huzur noktası Poyrazköy, şehrin içinde şehirden kaçış imkanını sunmaya devam ediyor. Çakır Karvan Sahil Balık 2, Poyrazköy’de sahilde deniz kokusu doku masalarında enfes balıkları, deniz ürünleri ve mezeleriyle sizlere unutulmaz sofralar sunuyor. Sizlere sevdiklerinizle bu özel sofraların tadını çıkarmak kalıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Çakır Karvan Sahil Balık 2 adlı restoran Balık yemekleri sunuyor mu?

Evet, Çakır Karvan Sahil Balık 2 adlı restoran, Balık yemekleri sunar ve ayrıca Deniz ürünleri da sunar

Çakır Karvan Sahil Balık 2 restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Mastercard, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Çakır Karvan Sahil Balık 2 restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Sahilde balık yemekten hoşlananlar için kaçırılmaz bir fırsat sunan Çakır Karvan Sahil Balık 2 Beykoz Poyrazköy’de yer alıyor. İstanbul Boğazı’nın Karadeniz’e açıldığı Beykoz’un Poyrazköy’de deniz kenarında hemen limanı gören sessiz ve huzurlu bir balık restoranı Çakır Karvan Sahil Balık 2. İstanbul’un keşmekeşinden uzak, deniz havasını içinize çekebileceğiniz ve sevdiklerinizle güzel vakit geçirebileceğiniz Çakır Karvan Sahil Balık’ta geçirilecek bir akşam size terapi gibi gelecek. İnsanın kendini evinde hissettiği rahat ortamında yediğiniz tüm balıklar da günlük ve taze. Özellikle mısır unu ile kızartılan Karadeniz mezgitinin tadına bakmadan ayrılmamanızı öneriyoruz. İstanbul’a hem bu kadar yakın hem de bu kadar dinlendirici bir restoranı kaçırmamak istiyorsanız hemen Quandoo üzerinden online rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.