Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Ortaköy
Çerağ Cafe&Bar

Çerağ Cafe&Bar

Ortaköy, İstanbul şehrindeki Çerağ Cafe&Bar restoranının fotoğrafı
Çerağ Cafe&Bar için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Çerağ Cafe&Bar hakkında

Aile dostu ✨
Bugün açık
-
Açılış saati 23:00
Tuesday
23:00 - 05:00
Wednesday
23:00 - 05:00
Thursday
23:00 - 05:00
Friday
23:00 - 05:00
Saturday
23:00 - 05:00
Sunday
23:00 - 05:00
Monday
23:00 - 05:00

Çerağ Cafe&Bar hakkında daha fazla

Müzik, eğlence Ortaköy'de bir araya geliyor, günün tüm stresi ruhunuzdan akıp gidiyor! Canlı müzik performansları geniş içecek menüsü ve hoş ortamıyla günün akışını değiştiren yer Çerağ Cafe Bar'da yaşamın güzelliğini yeniden fark edecek, özel atmosferiyle kıpır kıpır bir akşamı kucaklayacaksınız.

Sıklıkla sorulan sorular

Çerağ Cafe&Bar restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Çerağ Cafe&Bar restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Çerağ Cafe&Bar adlı restoran İçecekler yemekleri sunuyor mu?

Evet, Çerağ Cafe&Bar adlı restoran, İçecekler yemekleri sunar ve ayrıca Yeme ve İçme da sunar

Çerağ Cafe&Bar restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İstanbul'un en güzel yerlerinden Ortaköy denilince akla ilk önce hoş tarihi atmosferi, ünlü kumpircileri ve Boğaz manzarası gelirdi. Ortaköy'ün bunlardan ibaret olmadığını, eğlencenin de burada en iyi şekilde yaşandığının altını çizen özel mekanlardan biri ise hiç kuşkusuz Çerağ Cafe Bar. Gündüz içeceğinizi yudumlayabileceğiniz ferah atmosferinde konuklarının karşısına çıkan Çerağ Cafe Bar, akşam saatlerinde ise özel bar ortamıyla kıpır kıpır geceler geçirmenizi sağlıyor. Canlı müzik akşamları ve özel performanslarla keyifli bir atmosfere bürünen mekanın hoş ortamında yaşamın keyfini yeniden hissetmeniz mümkün. Eğer sizler de Çerağ Cafe Bar'da kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.