Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Karaköy
Finn Karaköy

Finn Karaköy

Dünya Mutfağı, Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama41

5.0/6

2 değerlendirme

Karaköy, İstanbul şehrindeki Finn Karaköy restoranının fotoğrafı
Finn Karaköy için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Finn Karaköy hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 02:00
Thursday
12:00 - 02:00
Friday
12:00 - 04:00
Saturday
12:00 - 04:00
Sunday
12:00 - 02:00
Monday
Kapalı
Tuesday
12:00 - 02:00
Wednesday
12:00 - 02:00

Finn Karaköy hakkında daha fazla

Karaköy’ün her gün yenilenen ve farklı bir sürprizi sizlerle buluşturan özel sokaklarında karşınıza çıkan Finn Karaköy, barın arkasındaki botanik bahçeyle birlikte şık dekorasyonu, Gökhan Çatmaz ve Özgün Ünver’in oluşturduğu menüsüyle özel bir atmosfer ve gastro pub tecrübesini sizlerle buluşturuyor. Farklı tatlarla buluşup, hoş bir ortamda kokteylini yudumlamak ya da lezzetlerin tadına varmak isteyen tüm konuklarına kapılarını aralıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Finn Karaköy adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Finn Karaköy adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar ve ayrıca Türk, Orta Doğu da sunar

Finn Karaköy restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı, Amex ile ödeme yapabilirsiniz.

Finn Karaköy restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Karaköy'ün her an yeni bir sürpriz sunan enerjik sokaklarının son hediyelerinden biri Finn. Tuğlalarla karakter kazanan ve maviyle renklenen duvarlar; siyah mermer masalarla birleşince oldukça zevkli ve hoş bir ortama adım atmış olduğunuzu içeri girer girmez fark ediyorsunuz. Kokteyl menüsünde de tazelik ve lezzet ön planda 60 çeşide kadar her damak tadına uyacak kokteyller mevcut. Kokteyl menüsünü ödüllü barmen Onurcan Gencer oluşturdu. Gökhan Çatmaz ve Özgün Ünver’in şekillendirdiği lezzetler ise gastro pub tecrübesi yaşayabileceğiniz bir menü çıkarıyor ortaya. Kendi hazırladıkları lezzetlerle oluşturdukları bruschettalar, özel ana yemekler ve tatlılar özel bir lezzet paletini sizlerle buluşturuyor. Mekan, ekmeklerinin dışında farklı ürünleri de kendileri üretmeye gayret gösteriyor. Menüde sezonluk, değişmeli ve ev yapımı ürünlerin kullanılması dikkat çekiyor. Eğer sizler de Finn Karaköy’de kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.