Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Kuruçesme
G Balık

G Balık

Balık

5.0/6

1 değerlendirme

Kuruçesme, İstanbul şehrindeki G Balık restoranının fotoğrafı
G Balık için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

G Balık hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:30
Friday
12:00 - 00:30
Saturday
12:00 - 00:30
Sunday
12:00 - 00:30
Monday
12:00 - 00:30
Tuesday
12:00 - 00:30
Wednesday
12:00 - 00:30
Thursday
12:00 - 00:30

G Balık hakkında daha fazla

Boğaz'ın en güzel noktasında böylesi bir balık keyfine kim "hayır" diyebilir ki? Deniz ürünlerine, reçeteleri ve sunumları ile farklı bakış açıları kazandıran G Balık, Suada Club – GS Adası'nın en keyifi noktalarından birinde dört mevsim unutulmaz lezzet deneyimleri yaşatıyor. Sizlere sevdiklerinizle ömürleri boyunca unutamayacakları çok özel bir gece yaşamak kalıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

G Balık restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, G Balık restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

G Balık adlı restoran Balık yemekleri sunuyor mu?

Evet, G Balık adlı restoran, Balık yemekleri sunar

G Balık restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

G Balık , yaratıcı ekibinin sunduğu özel lezzetleri ile çok sayıda yerli yabancı müdavimini ağırlıyor. Akdeniz'in vazgeçilmez tatlarından oluşturulan zengin G Balık mönüsünde, klasik Türk mezeleri, çiğ ve taze balık seçeneklerinin yanı sıra İspanyollar'ın ünlü "Paella"sı gibi dünya klasikleri de yer alıyor. Klasik pişirme tekniklerinin yanı sıra ekmek hamuru içerisinde fırınlanarak, sıfır kılçıkla tandır şeklinde pişirilen balıklar da büyük ilgi uyandırıyor. Yemeğin sonunda ise G Balık müdavimlerinin vazgeçilmezi "şarapta çilek" ve "armutlu tart"ı mutlaka denemelisiniz. İş yemekleri ve özel günler için de ideal bir seçim olan G Balık, isteğinize göre mönüler hazırlıyor, geniş salonu ve terası ile grup yemeklerinizde de sizi en iyi şekilde ağırlıyor. Size ise Boğaz'ın ortasındaki bu eşsiz adanın ve lezzetlerinin keyfini çıkarmak kalıyor.