Galata Meyhanesi hakkında
Öne çıkan özellikler
Mutfak
Ortam/Ambiyans
Yemek
Restoran olanakları
Galata Meyhanesi hakkında daha fazla
1993 yılından beri Beyoğlu gecelerinin klasiği… Ünü Türkiye sınırlarını da aşan gerçek bir Türk meyhanesi… Nefis mezeleri, güler yüzlü servisi ve fasıl ekibiyle meyhane dendiği zaman ilk akla gelen marka noktadan bahsediyoruz: Galata Meyhanesi.
Sıklıkla sorulan sorular
Galata Meyhanesi adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?
Galata Meyhanesi restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?
Galata Meyhanesi restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?
Ününün sınırları dünyaya dayanmış tam bir lezzet noktası Galata Meyhanesi… New York Times’dan Stephan Kinzer, Galata Meyhanesi’nin fasılla süslenen nefis lezzetlerini tattığında gazetesine “yeni favorisi” olarak Galata Meyhanesi’ni gösterecek, kilometrelerce uzaktan İstanbul’u ziyaret edecek okuyucularına burayı işaret edecekti. Bu övgü ve ün kuşkusuz sebepsiz değil. 1993 yılından beri en güzel dost sohbetlerine, fasıl melodilerine ve lezzetlerine ev sahipliği yapan Galata Meyhanesi, Işık ve İnanç Bilgin’in hayallerinden ortaya çıkan bir gönül markası. Avukatlık mesleğini bir kenara bırakan Işık ve İnanç Bilgin, o tarihten bu yana lezzet, fasılı ve güler yüzlü servis anlayışını kendilerini ziyaret eden konuklarına göstermekle meşgul… Itri’den Dede Efendi’ye ve günümüze dek uzanan Türk Sanat Müziği eserlerini başarıyla icra eden fasıl ekibi, sofralara lezzet ve muhabbet katıyor. Pazar hariç her gün fasıl ekibinin kulağınızın pasını sileceğini, pazı sarması ve irmik helvasının da sofralarda özellikle talep edildiğini hatırlatalım.