Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Üsküdar
Ganache Patisserie

Ganache Patisserie

Dünya Mutfağı, Türk

Ana menü fiyatı ortalama32

Üsküdar, İstanbul şehrindeki Ganache Patisserie restoranının fotoğrafı
Ganache Patisserie için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Ganache Patisserie hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Park imkanı
Açık alan
Bedava Wi-Fi
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Friday
06:30 - 00:00
Saturday
06:30 - 00:00
Sunday
06:30 - 00:00
Monday
06:30 - 00:00
Tuesday
06:30 - 00:00
Wednesday
06:30 - 00:00
Thursday
06:30 - 00:00

Ganache Patisserie hakkında daha fazla

1979 yılında doğan çocuk, küçük yaşlardan itibaren kuruyemişçi babasının yanında izlemeye başlar hayatı. İnsanların neyi önemsediklerini fark eder ve anlar. Daha o yaşta öğrenir tazelik ve hijyenin ürünlerin tercihinde en önemli kriter olduğunu. Bu prensibi de hayat tarzı olarak benimser, “Taze, temiz ve sağlıklı olsun yediklerimiz ve yedirdiklerimiz. Her birey değerlidir, damak tadını da taze, temiz ve sağlıklı ürünlerle buluşturmak müesseselerin en önemli sorumluluklarıdır.” düsturunu edinir. 2007 Mayıs’ında, çocukluk günlerinde öğrendiklerinin heyecanı ve kararlılığı ile paylaşacak, aynı prensipleri benimsemiş güçlü bir ekip olurlar. Bugün bir markaya dönüşen yolculuk başlamıştır artık.

Sıklıkla sorulan sorular

Ganache Patisserie adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Ganache Patisserie adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar ve ayrıca Türk da sunar

Ganache Patisserie restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Ganache Patisserie restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Ganache Patisserie restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Hedefleri; misafirlerinin memnuniyetini kazanmak ve farkındalıklarını zenginleştirmektir. Üsküdar Nuh Kuyusu Caddesi’ndeki ilk Ganache Patisserie ile başlarlar misafirlerini ağırlamaya. Onların damak tadına hitap eden ürünler ve her gün aynı heyecan ile sektörün içerisindeki yerlerini alırlar. Müesseselerin hayatlarında on yıllar çok önemlidir. Sağlıklı, taze, hijyenik ve damak tadınıza uygun ürünleri misafirlerinin hizmetine sunmak ve sektörün en iyisi olmak için yüklendikleri misyon doğrultusunda on yıl olağanüstü gayret gösterirler. Sorumluluklarından asla taviz vermeden ilk günkü heyecan ve özveri ile çalışmalarını sürdürdüler, sürdürecekler de... Yıl 2018 olduğunda yeni bir heyecan başlamıştı. Zira değerli misafirlerinden aldıkları dönüşler onlara daha büyük bir sorumluluk yüklemişti. Ağustos ayı sonu itibarı ile ikinci mağaza Altunizade Kısıklı Caddesi’nde hayata geçmiş ve kapsamında; gastronomi, organizasyon ve daha birçok hizmetlerin yer aldığı yeni heyecanlarla dolu bir süreç başlamıştı artık. 2007 yılında birbirine inanarak yola çıkan bu ekip, hiç kaybetmedikleri heyecanlarıyla, günümüzün ve geleceğin anında güncellenmiş gelişme ve değişimleri ile hizmette kusur etmeyen bir çok müesseseleri özelde İstanbul’umuza genelde Türkiye’mizin diğer şehirlerine kazandırmak en büyük arzularıdır. Heyecanımıza katıldığınız için sonsuz şükranlarımızla...