Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Karaköy
Goya Karaköy

Goya Karaköy

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama50

Karaköy, İstanbul şehrindeki Goya Karaköy restoranının fotoğrafı
Goya Karaköy için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Goya Karaköy hakkında

Aile dostu ✨
Bugün açık
-
Açılış saati 12:00
Saturday
12:00 - 02:00
Sunday
12:00 - 02:00
Monday
12:00 - 02:00
Tuesday
12:00 - 02:00
Wednesday
12:00 - 02:00
Thursday
12:00 - 02:00
Friday
12:00 - 02:00

Goya Karaköy hakkında daha fazla

Son zamanlarda sadece Karaköy'ün değil; İstanbul'un adından en çok söz ettiren mekanlarından biri Goya. Maksut Aşkar'ın imzasını attığı özel menüsündeki enfes atıştırmalıklar başta kızgın tavuk kanatları, çıtır karides ve moule mariniere gibi çeşitlerle adından övgüyle söz ettirirken mekanın sahiplerinden DJ Murat Tokuz'un başı çektiği performanslar ve gece eğlenceleri mekanın ilerleyen saatlerde başka bir enejiye geçiş yapmasını sağlıyor. Hoş kokteylleri, lezzetleri, kaliteli çizgisi ve özel ortamıyla Goya sizleri bekliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Goya Karaköy restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Hayır, Goya Karaköy restoranında kart ile ödeme kabul edilmiyor.

Goya Karaköy restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Goya Karaköy restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Goya Karaköy restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Karaköy'ün en gözde ve en çok adından söz ettiren mekanlarından biri hiç kuşkusuz Goya. Goya'nın enfes lezzetlerle dolu menüsünün ardında ünlü şef Maksut Aşkar'ın imzası var. İster şatafatlı bir yemek, ister hızlı bir atıştırmalık için Goya'nın lezzetlerini tercih edebilirsiniz. Nefis kızgın tavuk kanatları, merguez sosis, çıtır karides ve moule mariniere bu atıştırmalıklar arasından en çok öne çıkanları. Geceleri ise Goya hareketi ve eğlenceyi tamemen kontrolu altına alıyor. Mekanın ortaklarından ünlü DJ Murat Tokuz'un kattığı kalite ve müzik; Goya'nın benzerlerinin çok ötesinde bir noktada kendini konumlandırmasına katkı sağlıyor. Uyanık kalmayı öğütleyen Goya, kalitesi ve çizgisiyle unutulmaz bir eğlencenin kapılarını enfes kokteyller eşliğinde ardında dek aralıyor. Eğer sizler de Goya'da kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.