Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beyoğlu
Hayvore

Hayvore

Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama18

4.0/6

2 değerlendirme

Beyoğlu, İstanbul şehrindeki Hayvore restoranının fotoğrafı
Hayvore için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Hayvore hakkında

Bugün açık
-
Açılış saati 16:00
Wednesday
16:00 - 23:00
Thursday
08:00 - 23:00
Friday
08:00 - 23:00
Saturday
08:00 - 23:00
Sunday
08:00 - 23:00
Monday
08:00 - 23:00
Tuesday
08:00 - 23:00

Hayvore hakkında daha fazla

Lazca’da “Buradayım” anlamına gelen Hayvore, Karadeniz lezzetlerinin en iyilerinin mekanlarında hazırlandığını ilan ediyor adeta. Rizeli işletmecisi ve Trabzonlu aşçısının gerçek bir lezzet mekanı olarak hazırladığı Hayvore’de hem Türk mutfağının lezzetlerini bulacak hem de kara lahana dolmasından Laz böreğine kadar nefis tatlarla dolu masalara kurulacaksınız.

Sıklıkla sorulan sorular

Hayvore adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Hayvore adlı restoran, Türk yemekleri sunar ve ayrıca Orta Doğu da sunar

Hayvore restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Hayvore restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Hayvore restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Rizeli Hızır Bey’in açtığı, gerçek bir Karadeniz lezzetleri mekanı Hayvore. Zaten “Hay vore!” Lazca’da “buradayım” anlamına geliyor. Merkezi lokasyonuyla Beyoğlu’na yolu düşen ya da yolunu düşürmeyi tercih eden misafirlerinin öncelikli lezzet destinasyonları arasına hızla girdi. Önceleri Asmalımescit’te benzer konsept ama farklı isimle adını duyurduktan sonra günümüzde aynı isimle kalitesini konuklarına taşıyor. Trabzonlu aşçısının elinden çıkan yöresel yemeklerle büyük sükse yapan mekanın müşterileri arasında Nejat İşler, Fatih Akın, Mirkelam, Erkan Can gibi isimler yer alıyor. Karadeniz lezzetleri dışında Türk yemeklerinin de büyük özenle hazırlandığı mekanda yine de hamsili pilavın yeri tartışılmaz. Kara lahana dolması, hamsi buğulama, kara lahana çorbası, ev baklavası, laz böreği gibi özel Karadeniz lezzetler de Hayvore’de özenle hazırlanıyor.