Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Kuruçesme
Inari Omakase

Inari Omakase

Suşi, Japonca

Ana menü fiyatı ortalama26

6/6

3 değerlendirme

Kuruçesme, İstanbul şehrindeki Inari Omakase restoranının fotoğrafı
Inari Omakase için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Inari Omakase hakkında

Bugün açık
-
Açılış saati 12:00
Tuesday
12:00 - 23:45
Wednesday
12:00 - 23:45
Thursday
Kapalı
Friday
12:00 - 00:00
Saturday
12:00 - 00:00
Sunday
12:00 - 22:30
Monday
12:00 - 23:45

Inari Omakase hakkında daha fazla

Açıldığı günden itibaren İstanbul'un ve Türkiye'nin gastronomi dünyasına ağırlığını koyan çok özel bir mekan... Sushi çeşitlerinden bir "omakase "restoranına uygun olarak şefin özel olarak hazırladığı alışılagelmişin dışındaki tatlara dek; geleneksel Japon ve Japon füzyon mutfağının en çarpıcı tatlarını sizlerle buluşturan lezzet efsanesi İnari'de unutulmaz bir deneyime davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Inari Omakase restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Inari Omakase restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Inari Omakase adlı restoran Suşi yemekleri sunuyor mu?

Evet, Inari Omakase adlı restoran, Suşi yemekleri sunar ve ayrıca Japonca da sunar

Inari Omakase restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Kuruçeşme’nin gözde mekanları arasında yer alan İnari Sushi&Omakase ile Japon mutfağının lezzetleri İstanbul'a taşınıyor! Birbirinden iddialı lezzetleri ve sunumu ile dikkat çeken mekan; menüsünde dünyanın hiçbir yerinde yemediğiniz tatlara sahip zengin içeriğiyle konuklarını büyülemeye devam ediyor. Barlas Günebak'ın şefliğinde tadabileceğiniz alışılagelmiş tatların arasında füzyon Japon mutfağı örnekleri Tuna&Goat Cheese (Keçi Peynirli Ton Balığı),Barbun Usuzukuri (İnce Dilimlenmiş Kaya Barbunu) Shake Tartar (Somon Tartar), Special Kajiki Sashimi (Özel Soslu Kılıç Sashimi) gibi çeşitler özellikle tavsiye ediliyor. Günlük taze balıklardan hazırlanan sashimi nigirilerin yanı sıra maki-roll seçeneklerine kadar pek çok çeşitle karşılaşacağınız İnari'de çilekli sushiden kılıç balığı ve Meksika biberli, pırasa çıtırlı rollara kadar farklı tatlarla karşılaşmanız olası... Kuşkusuz klasik sushi çeşitleri de özenle hazırlanıp sizlerle buluşuyor... İnari'de bir "omakase" restoranına uygun olarak seçimi şefe bırakarak daha önce denemediğiniz ve sizin için hazırlanan sürpriz lezzetlerle de karşılaşabilirsiniz.