Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Karaköy
Karaköy Nefaset

Karaköy Nefaset

Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama10

Karaköy, İstanbul şehrindeki Karaköy Nefaset restoranının fotoğrafı
Karaköy Nefaset için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Karaköy Nefaset hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 18:00
Saturday
08:00 - 18:00
Sunday
08:00 - 18:00
Monday
08:00 - 18:00
Tuesday
08:00 - 18:00
Wednesday
08:00 - 18:00
Thursday
08:00 - 18:00
Friday
08:00 - 18:00

Karaköy Nefaset hakkında daha fazla

Karaköy'ün onlarca hoş mekanının arasında belki de kendinizi en çok evinizde gibi hissedeceğiniz yer Nefaset... Şık bir mutfak ve geniş bir tezgah alanını dolduran rengarenk tencerelerin içinde nefis ev yemekleriyle samimi ve güzel atmosferini sizlere sunan Nefaset; özellikle öğlen yemeklerinde zorlukla yer bulunabilen gözde bir mekan...

Sıklıkla sorulan sorular

Karaköy Nefaset restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Karaköy Nefaset restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Karaköy Nefaset adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Karaköy Nefaset adlı restoranın park yeri yoktur.

Karaköy Nefaset restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Karaköy'ün birbirinden renkli, şık ve hoş atmosferli mekanının arasında birden bire kendinizi evinizde gibi hissedeceğiniz farklı bir yer olarak karşınıza çıkıyor Nefaset. Sanki yakın bir arkadaşınızın ya da akrabanızın şık ve geniş mutfağına konuk olmuşsunuz gibi; hoş mutfak ortamı ve tezgahındaki rengarenk tencerelerin içindeki lezzetlerle kendinizi değişik bir deneyimin içinde bulacaksınız. Özellikle öğlenleri yer bulmanın oldukça zorlaştığı Nefaset'te nefis ev yemekleri ve salatalar açık büfe tarzında servise sunuluyor. Samimiyet ve güler yüz, tattığınız hoş lezzetlerin etkisini ve burada yaşadığınız deneyimi daha da güzelleştiriyor. Eğer sizler de Nefaset Karaköy'de kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.