Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beyoğlu
Keyif Nevizade

Keyif Nevizade

Türk

Ana menü fiyatı ortalama22

Beyoğlu, İstanbul şehrindeki Keyif Nevizade restoranının fotoğrafı
Keyif Nevizade için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Keyif Nevizade hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Bugün açık
-
Açılış saati 13:00
Friday
13:00 - 02:00
Saturday
13:00 - 02:00
Sunday
13:00 - 02:00
Monday
13:00 - 02:00
Tuesday
13:00 - 02:00
Wednesday
13:00 - 02:00
Thursday
13:00 - 02:00

Keyif Nevizade hakkında daha fazla

Istanbul'un gece hayatında önemli yer tutan Nevizade Sokağının en seçkin mekanlarından biri olan Keyif, özenle dekore edilmiş 100 kişilik kapalı salonu, 70 kişilik botanik terası, 90 kişilik canlı fasıl terası ve 30 kişilik sokak arası sohbet bölümü ile siz değerli dostlarımıza Ermeni, Rum ve Türk mutfağının seçkin lezzetlerini eski meyhane havasında sunuyor. Bu terasların birinde siz de yerinizi almak istiyorsanız Quandoo'dan rezervasyonunuzu yapmanız yeterli.

Sıklıkla sorulan sorular

Keyif Nevizade adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Keyif Nevizade adlı restoran, Türk yemekleri sunar

Keyif Nevizade restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Mastercard, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Keyif Nevizade restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Yıl 1993... Nevizade sokakağının müdavimlerinden genç bir adam, yine birgün burada içkisini yudumlarken, Nevizade'de bir mekan açma isteği duyar. Bu genç adam Gökhan Yılmaz'dır. Tarihi Üç Horon Kilisesi'ne sırtını veren ve üstü açık kömür deposundan, yıllar içinde üç katlı lüks bir restauranta dönüşecek olan bu mekanın adını Keyif koyar. Gökhan Yılmaz Keyif'e bağlanır, sever onu...Onun bir parçası, çocuğu olur adeta Keyif. Ancak bir gün zamansız terkeder bütün sevdiklerini ve Keyif'i. Şimdilerde mekanın misafirleri onun hatırasına yakışır şekilde korumaya çalışıyor Keyif'i ve temsil ettiklerini... 100 kişilik kapalı salonu, 90 kişilik fasıl terası, 70 kişilik botanik terası ve 30 kişilik sokak arası sohbet bölümüyle kendi içinde farklı ihtiyaçlara cevap veren özel bir yer Keyif... Harika mezeleri, sıcakları, fasıl ekibi ve güler yüzlü servisiyle dudaklarınızda bir gülümseme yaratmak için canla başla çalışanların evi...